Haberler

Sahte içki faciasının vahametini gözler önüne seren olay! Çay termosuyla alkol satıyormuş

Güncelleme:

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde jandarma tarafından yapılan operasyonda 32 litre sahte alkol ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelinin çay termosuyla sahte alkol sattığı öğrenildi. Bu olay, 72 kişinin öldüğü sahte içki faciasının vahametini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde jandarma tarafından yapılan operasyonda 32 litre sahte alkol ele geçirildi.

Tavşanlı ilçesinde ürettiği sahte içkileri sattığı tespit edilen şahıs İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Tavşanlı Merkez Jandarma Komutanlığı Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Şahsın aracında ve evinde yapılan aramalarda 11 litre sahte rakı, 6 litre sahte votka, 15 litre etil alkol olmak üzere toplam 32 litre sahte alkol, 2 litre anason aroması, alkol yapımında kullanılan 2 adet huni, alkol satışında kullanılan 1 adet termos, 31 adet 1 litrelik boş etil alkol şişesi, bir adet 7.65.mm çapında tabanca, 2 adet tabanca şarjörü, 27 adet 7.65 mm. tabanca fişeği, bir adet pompalı av tüfeği, bir adet tek kırma av tüfeği, 35 adet av tüfeği fişeği ele geçirildi.

Sahte içki faciasının vahametini gözler önüne seren olay! Çay termosuyla alkol satıyormuş

Gözaltına alınan şüpheli şahıs işlemlerinin ardından Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilecek.

75 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

9 Ekim'den bugüne Türkiye'nin çeşitli kentlerinde sahte içkiden ölenlerin sayısı 75'ye yükseldi. 75 kişiden 30'u İzmir'deki hastanelerde tedavi görüyordu.

– İzmir: 30

– İstanbul: 10

– Aydın: 9

– Kırıkkale: 7

– Mersin: 7

– Kırklareli: 4

– Muğla: 3

– Zonguldak: 2

– Tekirdağ: 2

– Trabzon: 1

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Tavşanlı Kütahya Haberler

Bakmadan Geçme

Sarı kod uyarısı nedir? İşte, MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu?
500

Yorumlar (8)

bir mazlum:

düşmanından iki katından çok fazla intikam alan o ben islam adamıyım diyen firavunu helaka uğratacağım fakat onu affetmeyecek, onun cesedini mumyalayıp ondan sonra gelecek olanlara bir ibret olsun diye orada saklayacağım.

0
1
yanıtYanıtla
deli:

Sahte oldugunu nereden anladilar, Suna vergisiz icki desenize

0
0
yanıtYanıtla
vergileri indirin:

indirin o zaman vergileri isteyen içer isteyen içmezzzzzz. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
dr:

adam gibi kanun olur en az ceza elli yil dersin her ølen insan icin de en az yuz yil dersin ve butun mallarina el konur ve yerli kapatma dersin sanirsam belki ceza bile yok

0
0
yanıtYanıtla
Yahya:

Yinemi trabzon ;))))

0
0
yanıtYanıtla
ZIRT:

Vatandaş çaresiz , sahtecilerin eline bırakılıyor 15 liralık rakısı 150 lira yapıldı böyle oldu. imkanı zayıf olan vatandaşlar sahtecilerin eline düşüyor. Olmasa kendi yapmaya çalışıyor. Kaliteli alkolün satışıda komple yasaklanınca evinde kendi içeceğini yapanların bile eline başka kaynaktan sahte alkol geçmeye başladı sonuç bu.

0
0
yanıtYanıtla
bir mazlum:

toplum bir yelpaze gibidir. onun dallarını birer birer koparırsan sonunda ateşe düşenlerden olursun! yakında görüşeceğiz bakalım el mi yamanmış yoksa bey mi!?

0
0
yanıtYanıtla
bir mazlum:

sonuna kadar dayananlara ve asıl allaha yakın olanlara da cennet şarabının en üstününden (brendi) verilir. onlar da o sadistlere acımayacaklar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title