Haberler

Kütahya´Da Orman Yangını

Kütahya'nın Domaniç İlçesine Bağlı Kozcaağız Köyü'nde Orman Yangını Çıktı. Kopan Elektrik Tellerinden Çıktığı Belirtilen Yangına Belediye ve Orman Bölge Müdürlüğü'ne Ait Arozözlerle Müdahalede Bulundu.

Kütahya'nın Domaniç ilçesine bağlı Kozcaağız Köyü'nde orman yangını çıktı. Kopan elektrik tellerinden çıktığı belirtilen yangına belediye ve Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait arozözlerle müdahalede bulundu.

Alınan bilgilere göre bugün saat 15.00 sıralarında Kozcaağız Köyü'ne bağlı Çalıkıranı mevkiindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yaklaşık 2 hektarlık alanda etkili olan yangına Domaniç, Tavşanlı, Tunçbilek, Tepecik belediyeleri ile Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait arozözlerle müdahalede bulundu.

Köylülerin de katıldığı çalışmalarda yangının kontrol altına alındığı soğutma çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Yetkililer yangına kopan elektrik tellerinin neden olduğunu belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title