Haberler

Kütahya'da 'Matematik ve Fen Bilimleri Projesi' Şenliği

Kütahya'da, Milli Eğitim Bakanlığı ile Tübitak Arasında Yapılan İş Birliği Çerçevesinde Gerçekleştirilen 'Bu Benim Eserim" Matematik ve Fen Bilimleri Şenliği Törenle Başladı.

Kütahya'da, Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK arasında yapılan iş birliği çerçevesinde gerçekleştirilen 'Bu benim eserim" matematik ve fen bilimleri şenliği törenle başladı.

Şenliğin açılışı Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Vali Yardımcısı Ömer Eru, İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Akkaya, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Erdal Yıldırım, Milli Eğitim Müdürü Halis Demir, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamiyet Özkalay ve kalabalık bir davetli topluluğunun iştirakiyle icra edildi. Vali Kocatepe, öğrencilerin yaparak, yaşayarak öğrenmelerini ve üretmelerini amaçlayan projede, bu yıl ülke genelinde 15 bin civarında çalışma yapıldığını bildirdi. Kocatepe, "Bu çalışmaların 81'i ilimizde sergilenmeye başlandı. Bu 81 çalışmadan 17 tanesi 9 ilin katıldığı bölge çalışma grubu değerlendirmelerine gönderildi. 6 tanesi bölge finallerinde ilimizi temsil edecek" dedi.

Vali Kocatepe, açılış sonrasında öğrencilerin hazırladığı projeleri tek tek inceleyerek bu çalışmalarda emeği geçen öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.

(EFE-MŞ)

22.05.2007 17:33 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title