Haberler

Kütahya'da Çocuklar Camide Buluştu

İHH Kütahya İnsani Yardım Derneği, "Cami Çocuk Buluşması" çerçevesinde organize ettiği etkinlikte çocuklara Yeşil Camiyi gezdirdi.

İHH Kütahya İnsani Yardım Derneği, "Cami Çocuk Buluşması" çerçevesinde organize ettiği etkinlikte çocuklara Yeşil Camiyi gezdirdi.

Etkinlik için 4 ila 10 yaşlarında çok sayıda çocuk aileleriyle camiye geldi. Cami imam hatibi, çocuklara cami ve bölümleri hakkında bilgiler vererek miniklerin sorularını yanıtladı. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte dernek üyeleri ve gönülleri çocuklarla çeşitli oyunlar oynadı.

İHH Kütahya İnsani Yardım Derneği Çocuk Birimi Sorumlusu Zeynep Didar Sağdıç, yaptığı açıklamada, çocuklara cami sevgisini kazandırmak adına etkinlik düzenlendiğini belirtti.

Etkinliğin Türkiye'nin birçok ilinde yapıldığını aktaran Sağdıç, şunları söyledi:

"Dernek olarak bugün ortak hazırlanan etkinlik kapsamında çocuklarımızı cami ile buluşturuyoruz. Buradaki amacımız çocuklara camiyi sevdirmek, onları bu mekanlara ısındırmak. Çocuklarımıza, caminin ortak kullanım alanı olduğunu ve buralarda ibadet edildiğini göstermek. Bu yaşlardan itibaren cami hakkında bilgi sahibi olan ve bu bilince ulaşan çocuklarımızın ileride camiye gelmelerinin daha kolay olacağını düşünüyoruz."

Yeşil Cami İmam Hatibi Hasan Oruç da camide çocukları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kütahya İHH Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title