Haberler

Kütahya'da Asayiş

Gediz ve Tavşanlı ilçelerinde Türk Telekom ve Garp Linyit İşletmeleri'ne (GLİ) ait bakır kabloların çalındığı iddia edildi.

Gediz ve Tavşanlı ilçelerinde Türk Telekom ve Garp Linyit İşletmeleri'ne (GLİ) ait bakır kabloların çalındığı iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, polis, Gediz'de Türk Telekom'a ait 300 metre kablonun H.Ç, M.S. ve M.K. tarafından kesilerek çaldığını tespit etti.

Manisa'nın Kula ilçesinde ikamet ettiği belirlenen şahıslar, Emniyet ekipleri tarafından Gediz'e getirilerek Cumhuriyet savcılığına sevk edildi.

Tavşanlı Tunçbilek beldesinde ise GLİ'ye ait 450 kilogram ağırlığında bakır kabloların H.G tarafından çalındığı belirlendi.

H.G, Tunçbilek beldesi Gürağaç Mahallesi Sorkun Mevkisi'nde çaldığı kabloların plastiklerini yakarken suçüstü yakalandı.

Şüpheli, Cumhuriyet savcılığı tarafından ifadesi alındıktan sonra mahkemeye sevk edildi.

-Domaniç'te uyuşturucu madde ele geçirildi

Domaniç'te bir evde yapılan arama sonucu, 2 bin 500 gram kubar esrar ve 111 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Çukurca köyünde bir evde uyuşturucu madde olduğu ihbarını alan polis, köy sakinlerinden I.K'ye ait evde yaptığı aramada, 2 bin 500 gram kubar esrar ve 111 kök Hint keneviri ele geçirdi.

I.K, savcılık tarafından gözaltına alınarak mahkemeye sevk edildi.

-Gediz'de atık su mazgallarının çalındığı iddiası

Gediz'de, yağmur ve atık su kanallarının üzerini kapatmakta kullanılan 12 adet mazgalın çalındığı iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Organize Sanayi Bölgesi'nde yağmur ve atık su kanallarının üzerini kapatmakta kullanılan 12 adet mazgalın çalındığı polise ihbar edildi.

Polis, MOBESE ve güvelik kamera görüntülerini inceledikten sonra, Uşak'ta ikamet eden N.G. ve S.T'nin 43 LE 360 plakalı araçları ile mazgalları çaldığını tespit etti.

Kimlikleri belirlenen şüphelilerin, yakalanması için çalışma başlatıldı.

Muhabir: Hadi Şengül

Yayıncı: Mürsel Çetin - KÜTAHYA

Kaynak: AA / Yerel

Türk Telekom Tavşanlı Kütahya Gediz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title