Haberler

Kütahya'da Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İhtiyaca Cevap Veremiyor

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Yoncalı Hidroterapi ve Fizik Tedavi Hastanesi Semt Polikliniği'ni Ziyaret Etti.

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Yoncalı Hidroterapi ve Fizik Tedavi Hastanesi Semt Polikliniği'ni ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürlüğü olarak geçmiş yıllarda faaliyet gösteren binada Kasım ayında açılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin yetersiz kaldığını ifade eden Vali Şükrü Kocatepe, "Günlük 400 hasta sirkülasyonunun bulunduğu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde şu anda mevcut 12 hekim hizmet vermektedir. Yaptığımız inceleme sonunda ortodondik tedavi hariç diğer tüm tedavilerin yapıldığı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'mizin yetersiz kaldığını gördük. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yapı itibariyle poliklinik tarzı yapılmamıştır. Koridorların dar, polikliniklerinde yetersiz kaldığından buraya gelen hastalarımıza yeterli cevap verememektedir. Yan tarafta bulunan Yoncalı Hidroterapi ve Fizik Tedavi Hastanesi Semt Polikliniği'ni taşımak için yer arıyoruz. Burayı taşır taşımaz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne yan binayı da dahil ederek genişleteceğiz" dedi.

Vali Şükrü Kocatepe, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Yoncalı Hidroterapi ve Fizik Tedavi Hastanesi Semt Polikliniği'nde İl Sağlık Müdürü Kamil Türkmen ile birlikte inceleme yaptı.

(EFE-MŞ)

01.05.2007 19:05 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title