Haberler

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça:

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Kütahyaspor'un 3. Lig'den Amatör Kümeye Düşmesine İlişkin Yaptığı Açıklamada, Takımın Bir Maçına Dahi Gitmemiş Kişilerin Belediyeyi Hedef Gösterme Gayretlerini Şiddetle Kınadığını Söyledi.

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Kütahyaspor'un 3. Lig'den amatör kümeye düşmesine ilişkin yaptığı açıklamada, takımın bir maçına dahi gitmemiş kişilerin belediyeyi hedef gösterme gayretlerini şiddetle kınadığını söyledi.

İça, makamında düzenlediği basın toplantısında, takımın ligde kalması için üzerine düşen görevi fazlasıyla yaptığına inandığını ve vicdanen rahat olduğunu ifade etti.

Kütahyaspor’un 3. Lig’de 2004-2005 sezonunda şampiyonluğa oynadığını ve ligi orta sıralarda bitirdiğini anımsatan İça, bu dönemde de çeşitli eleştirilere maruz kaldığını kaydetti.

Takımın amatör kümeye düşmesinin ardından bazı yerel gazetelerde, ''Başkan İça otoparklarla yetindi, bana bir daha para için gelmeyin dedi'' şeklinde eleştiriler yöneltildiğini ifade eden İça, ''Kütahyaspor'un aldığı sonuçtan dolayı çok üzgünüm. Üzerime düşen görevi fazlasıyla yaptığıma inanıyorum ve vicdanen rahatım. Bize yöneltilen eleştirileri hak etmiyoruz. Bunları söyleyebilmek için biraz insaf sahibi olunması gerekiyor. Para temin etmek için gayretlerimi yöneticilerimiz basına intikal ettirmiyorsa bunda art niyet seziyorum. Geçen yıl mayıs ayından bu güne kadar 521 bin YTL toplanmış. Valilik ve Özel İdare ile ortaklaşa topladığımız paraları ekleyince bu miktar 1 milyon YTL'yi geçiyor. Bu kaynağın nasıl yönetildiği niye sorulmuyor? Böylesine insafsızlık olabilir mi? Kütahyaspor'un küme düşmemesi için son dakikaya kadar tüm gayretimi gösterdiğime inanıyorum. Kütahyaspor'un bir maçına dahi gitmemiş kişilerin belediyeyi hedef gösterme gayretlerini şiddetle kınıyorum'' dedi.

(EFE) 05.05.2008 16:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title