Haberler

Kütahya Asker Eğlencesinde Polislere Sürpriz Karşılama

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesinde sokakta yapılan asker eğlencesini düzenleyenler, 155 Polis imdat hattını arayarak 'Kavga var' ihbarında bulundu.

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesinde sokakta yapılan asker eğlencesini düzenleyenler, 155 Polis imdat hattını arayarak 'Kavga var' ihbarında bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri etkinliğe katılanlar tarafından çiçeklerle ve 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganıyla karşılandı.

Durak Mahallesi Ömür Sokak'ta dün akşam Kızılçukur Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından askere gidecek olan 10 genç için eğlence düzenlendi. Davul zurna eşliğinde asker eğlencesi yapanlar daha sonra polislere sürpriz için '155 Polis İmdat' hattını arayarak kavga ihbarında bulundu. Kısa sürede 3 ekip halinde olay yerine polisler geldi. Etkinliğe katılanlar Türk bayraklarını açıp, ekip otolarından inen polisleri çiçeklerle ve 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganıyla karşıladı.

Kavga ihbarına geldikleri asker eğlencesinde sürprizle karşılana polislerden Mustafa Özel, gençlere Allah size sağ salim vatani görevinizi yapmayı ve davul zurnalarla sizi karşılamayı nasip etsin. Aileleri kutlarız, sizin gibi vatan evladı yetiştirdikleri için dedi.

Kızılçukur Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Niyazi Turgut da, Askere gidecek gençler için eğlence düzenledik. Burada polis arkadaşlara moral desteği ve sürpriz yapmak istedik. Kavga ihbarı yaptık ve geldiklerinde davul zurnalar ile karşıladık, kendilerine çiçek takdim ettik diye konuştu.

Polis ekipleri, askere gidecek olan gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tavşanlı Kütahya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title