Haberler

Kütahya: Altıntaş Kaymakamı Arıcan Görevine Başladı

- İçişleri Bakanlığı'nın Yayımladığı Kaymakamlar Kararnamesi ile Kütahya'nın Altıntaş İlçesi'ne Tayin Olan Kaymakam Faik Arıcan Görevine Başladı.

- İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı Kaymakamlar Kararnamesi ile Kütahya'nın Altıntaş İlçesi'ne tayin olan Kaymakam Faik Arıcan görevine başladı.

İlçeye gelerek iş başı yapan Kaymakam Arıcan, böylece 3. derecede ilk görevine başlamış oldu. Kaymakam Arıcan, ilk ve orta öğrenimini İzmir'in Bayındır İlçesi'nde, lise öğrenimini Konya'nın Ereğli İlçesi'nde, lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde, yüksek lisans eğitimini İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nde kamu hukuku alanında tamamladı. Mezuniyet sonrası avukatlık stajı, hakim savcı adaylığı ve 3 yıl süren kaymakamlık stajından sonra 2002 yılının Şubat ayında Denizli'nin Çameli İlçesi'ne asaleten atanan Arıcan, daha sonra 7 Ekim 2002'de Iğdır'ın Karakoyunlu İlçesi'nde kaymakamlık görevine başladı. 4 Ekim 2004 tarihinde Tokat'ın Almus İlçesi'nde görev alan Kaymakam Arıcan, 4 Ekim 2006 tarihli İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Altıntaş İlçesi'ne atandı.

(EFE-MŞ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title