Haberler

Küstüllü'de Parke Çalışması Başladı

Erdemli Belediyesi, Küstülü Mahallesi’nde parke çalışmalarına başladı.

Erdemli Belediyesi, Küstülü Mahallesi'nde parke çalışmalarına başladı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yol ve parke çalışmalarıyla Küstüllü'yü hak ettiği noktaya taşıyacaklarını söyledi.

Erdemli Belediyesi'nin Küstülü Mahallesi'nde bu sene başında başlattığı kapsamlı çalışmalar devam ediyor. Ekipler, bu çerçevede parke çalışmalarına da başlarken, Başkan Tollu, Küstülü'deki çalışmaları yerinde inceleyerek, ekiplerden bilgi aldı. Küstülü Mahallesi'ne verdikleri hizmet sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Tollu, yapılan hizmetlerin Küstülü'yü hak ettiği noktaya en kısa sürede çıkaracağını dile getirdi. Tollu, "Hak edilen bu hizmeti ulaştırmak için belediye olarak elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz" dedi.

İhtiyaç olan bölgelerde parke ve yol çalışmalarına ağırlık verdiklerini kaydeden Tollu, bu kapsamda Küstülü'de çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını söyledi. Tüm park, okul, cami ve Kur-an kurslarının bahçelerini parke olarak dizayn ettiklerini belirten Tollu, "Köylerde ulaşım ve yol-asfalt konusunda rekor kırıyoruz. Parke döşenmesi gereken yerlere parke döşüyoruz, oturma grupları ve kamelyalar yapıyoruz. Bunun yanında boya, badana ve tadilat işlerini de yapıyoruz. Ekiplerimiz şimdi de Küstülü Mahallesi'nde çalışmalarını sürdürüyor. 2014 yılında yürürlüğe giren bütünşehir yasasıyla mahalleye dönüşen 49 köyümüze aynı hassasiyetle yaklaşarak hizmet sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Erdemli'nin tüm köylerinde eşit hizmeti götürmeye çaba sarf ettiklerini de vurgulayan Tollu, Erdemli ve tüm köylerde söz verdikleri gibi asfaltsız ve hizmetsiz tek bir nokta bırakmayacaklarının altını çizdi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erdemli Belediyesi Mükerrem Tollu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title