Haberler

    Kuşlar Gitti, Domuzlar Geldi!

    Güncelleme:

    Angry Birds'te kum torbasına dönen domuzlar; bu kez bambaşka bir şekilde karşımıza çıkıyor!

    Angry Bird şüphesiz mobil oyun sektörünün en büyük isimlerinden bir tanesi. Oyununun yanı sıra sevimli kuşlarıyla da birçok farklı alanda ürünü satılan yapım, artık domuzlarıyla da aramıza katılmaya hazırlanıyor.

    Evet, doğru duydunuz. Bugün yapılan bir açıklamaya göre seri için üretilecek yeni oyunun ismi "Bad Piggies." Domuzcukları yok etmek üzere uçan kuşlar yerine, sürekli yok etmeye çalıştığımız domuzları kontrol edeceğiz.

    "Angry Birds oyunlarında düzenli olarak karşımıza çıkan düşmanlarımıza karşı büyük bir empati kuruluyordu. Biz de kendimize: Peki, tüm bu olaylar domuzlar tarafından nasıl gözüküyor? diye sorduk" diyen Rovio'nun CEO'su Mikael Hed, "Bad Piggies, oyun severlere serinin en çok sevilen ikinci karakteri olan domuzları kontrol etme şansı tanıyacak" diyerek bambaşka bir oyunla karşımıza çıkacaklarını dile getirdi.

    Bad Piggies ile de büyük başarı toplaması beklenen Rovio'nun 2009 yılında ürettiği Angry Birds isimli oyunu 800 milyondan fazla kere indirilmişti. Seriye daha sona eklenen Angry Birds Space ise tek başına mobil indirme rekorunu kırmış bir yapım olarak hafızalarımıza kazınmış durumda. Bad Piggies 27 Eylül itibariyle iOS, Android ve Mac kullanıcıları için hazır olacak.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title