Haberler

Kuşadası’nda Fuhuşla Mücadele

Kuşadası’nda Polisin Başlattığı Fuhuşla Mücadele Çalışması Devam Ediyor. Son Olarak Fuhuş Yapıldı Belirlenen Bir Bar ile Bir Otel Kuşadası Fuhuşla Mücadele Komisyonu Tarafından 30’ar Gün Süreyle Kapatıldı.

Kuşadası’nda polisin başlattığı fuhuşla mücadele çalışması devam ediyor. Son olarak fuhuş yapıldı belirlenen bir bar ile bir otel Kuşadası Fuhuşla Mücadele Komisyonu tarafından 30’ar gün süreyle kapatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından ilçe merkezinde faaliyet gösteren bir bara yönelik düzenlenen operasyonda, fuhuş yaptıkları belirlenen 8’i yabancı uyruklu 13 bayan suçüstü yakalandı. Operasyon sırasında ayrıca A.B.(32), S.Ö.(32), A.A.(18), T.İ.(44), G.A.(25) isimli bar işletmecileri ve çalışanlarının da arasında bulunduğu 5 kişi “Fuhşa aracılık etmek ve yer temininde bulunmak” suçlarından gözaltına alındı. Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekiplerin ikinci fuhuş operasyonu ise şehir merkezindeki bir otele gerçekleşti. Operasyon sırasında otel odalarında fuhuş yaparken 10’u yabancı olmak üzere toplam 12 bayan ve iki kişi suçüstü yakalanırken, otel işletmecileri ve çalışanlarının içinde bulunduğu A.A.(42), H.Ö.(43), M.Y.(29) isimli şahıslar ise “Fuhşa aracılık ve fuhuş için yer temin etmek” suçlarından gözaltına alındı. Mahkameye çıkarılan 3 kişi tutuklanarak, Söke Cezaevi’ne konuldu.

Fuhuş yapıldığı belirlenen söz konusu bar ile otel Kuşadası Fuhuşla Mücadele Komisyonu tarafından 30’ar gün süreyle kapatıldı. Fuhuş yapmak suçundan tutuklanan yabancı uyruklu 18 bayan ise sınır dışı edilmek üzere Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi’ne teslim edildi.

(ZH-İK) 25.04.2008 16:46 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title