Haberler

Kuşadası Ticaret Odası'nda Çanakkale Ruhu Canlandı

18 Mart Etkinlikleri kapsamında açılan "Dünden Bugüne Şehitler Sergisi" Çanakkale ruhunu Kuşadası'nda canlandırdı.

Kuşadası Ticaret Odası'nda,

18 Mart Etkinlikleri kapsamında açılan "Dünden Bugüne Şehitler Sergisi" Çanakkale ruhunu Kuşadası'nda canlandırdı. Çanakkale Savaşı, Kıbrıs ve İç Güvenlik Harekatı fotoğraflarının yer aldığı sergide ayrıca, 135 yıllık Türk Sancağı'da sergilendi.

Kuşadası Ticaret Odası Sergi Salonu'ndaki sergiye Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan, Jandarma Komutanı Binbaşı Ferhat Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Türkkan, Şoförler Odası Başkanı Hüsnü Öten, AK Parti Aydın il Genel Meclisi Üyesi Metin Akar, Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Bülent İlbahar, Kuşadası Şehit Aileleri Derneği yetkilileri, şehit aileleri, siyasi parti temsilcileri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

HALKLA BÜTÜNLEŞEN TİCARET ODASI ETKİNLİKLERE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mahmut Öztaş ve Cem Arslan'ın ev sahipliği yaptığı sergideki fotoğraflar, bir kahramanlık destanını gözler önüne sererken, sergiyi gezenlere de duygulu anlar yaşattı. Sergide ayrıca yer alan 135 yıllık sancak oldukça ilgi çekerken, sergiyi gezenler dedesinin himayesindeki sancağı devralan Hüdayi Özalp ve sancağın yapıldığı Şahnalı Köyü Muhtarı Ünal Yakıcı'dan sancağın öyküsünü dinleme şansına da sahip oldular.

Sergide konuşan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Ticaret Odası olarak sancağa sahip çıkacaklarını belirtti ve odada sergilenen sancağın daha fazla kişiyle buluşacağını dile getirdi. Akdoğan konuşmasının devamında; sergi süresince her gün öğrencilerin otobüslerle Ticaret Odasına getirilerek sergiyi gezeceklerini

söyledi. Yeni hizmet binasında Kuşadalılarla bütünleşen ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan Ticaret Odası'ndaki sergi bir hafta açık kalacak ve bu süre boyunca öğrencilerin yanı sıra

Kuşadası halkı tarafından da gezilebilecek. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serdar Akdoğan Çanakkale Aydın Yerel Haberler

title