Haberler

Kuşadası Polisi Çeşitli Suçlardan Aranan 2 Zanlıyı Yakaladı

Kuşadası polisinin yaptığı iki ayrı operasyonda çeşitli suçlardan aranan ve kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 2 zanlıyı yakaladı.

Kuşadası polisinin yaptığı iki ayrı operasyonda çeşitli suçlardan aranan ve kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 2 zanlıyı yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmada, Kuşadası İlamat ve İnfaz Bürosunca Ailenin Korunmasını İhlal eyleminden, Kuşadası Sulh Ceza Hakimliğince Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma ve bulundurma suçundan, İzmir 22. Asliye Ceza Mahkemesince Mühür Bozma suçundan, İzmir 5. Sulh Ceza Hakimliğince Karşılıksız Yararlanma suçundan ve Siverek İlamat ve İnfaz Bürosunca Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak ve sağlamak suçundan olmak üzere 7 ayrı suçtan aranan 5 Yıl 10 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.M. isimli zanlıyı yakaladı. Polis ekiplerinin yaptığı bir başka operasyonda da Söke İlamat ve İnfaz Bürosunca,Kuşadası İlamat ve İnfaz Bürosunca Uyuşturucu madde satın almak suçundan, Söke Sulh Ceza Mahkemesince hükümlü ve tutuklunun kacmasi suçundan, olmak üzere 3 ayrı suçtan arandığı ve 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan K.G. isimli zanlı da ele geçirildi. Polis ekipleri her iki zanlıyı ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye sevk etti. Tutuklanan zanlılar cezaevine konuldu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kuşadası 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title