Haberler

KUŞADASI'NDAN ARHAVİ'YE YARDIM ELİ

Güncelleme:

AYDIN'ın Kuşadası ilçesi, Artvin'in Arhavi ilçesinde meydana gelen sel felaketinden etkilenen vatandaşlar için tek yürek oldu.

AYDIN'ın Kuşadası ilçesi, Artvin'in Arhavi ilçesinde meydana gelen sel felaketinden etkilenen vatandaşlar için tek yürek oldu. Belediye Başkanı Ömer Günel'in çağrısıyla başlatılan yardım kampanyası kapsamında toplanan gıda, giyecek ve temizlik malzemelerinin yer aldığı kamyon bölgeye doğru yola çıktı.

Artvin'in Arhavi ilçesinde, geçen 22 Temmuz'da sel felaketi meydana geldi. Alt ve üst yapıda ağır hasarların oluştuğu sel, heyelana neden oldu. Felaketin ardından yaralarını sarmaya çalışan Arhavi için Belediye Başkanı Ömer Günel'in çağrısıyla bir yardım kampanyası başlatıldı. Kuşadalılar'ın seferber olduğu kampanya kapsamında Kuşadası Belediyesi Ana Hizmet Binası, Davutlar Hizmet Binası ve Güzelçamlı Hizmet Binası önünde bağış çadırı kuruldu. Vatandaşların bağışı ve Kuşadası Belediyesi'nin imkanlarıyla gıda kolisi, temizlik malzemesi, dezenfektan, maske ve battaniye gibi malzemeler toplandı. Malzemeler, Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü'nce özenle tasnif edilip paketlendikten sonra kamyona yüklendi. Yardım malzemelerini taşıyan kamyon belediye çalışanları ve vatandaşlar tarafından Artvin'e uğurlandı.

'YARALARIMIZI EL BİRLİĞİYLE SARACAĞIZ'

Türkiye'nin son günlerde art arda üzücü felaketler yaşadığına dikkat çeken Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, "Son günlerde yaşanan sel felaketleri ve orman yangınları adeta içimizi yaktı. Ülke olarak çok zor bir süreçten geçiyoruz. Öncelikle bu felaketlerde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mağduriyet yaşayan herkese de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yaralarımızı el birliğiyle saracağımıza yürekten inanıyorum. Arhavi için tek yürek olup kampanyamıza bağışta bulunan hayırsever hemşehrilerimize çok teşekkür ederim. Kuşadası Belediyesi olarak bir yandan da Manavgat ve Marmaris'te çıkan orman yangınları sonrası mağdur olan vatandaşlar için başlatmış olduğumuz yardım kampanyamız devam ediyor" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer Günel Kuşadası Artvin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title