Haberler

Kuşadası'nda Yaz Sezonu Başladı

Küresel Isınma ile Birlikte Son Yılların En Sıcak Mevsiminin Yaşandığı Aydın'da Turizm Sezonu da Başladı. Türkiye'nin En Büyük Su Parkı Olan, Selçuk-kuşadası Arasında Bulunan Pamucak Bölgesi'ndeki Aqua Fantasy Su Parkı, Bugün Yeni Sezonu Açtı.

Küresel ısınma ile birlikte son yılların en sıcak mevsiminin yaşandığı Aydın'da turizm sezonu da başladı. Türkiye'nin en büyük su parkı olan, Selçuk-Kuşadası arasında bulunan Pamucak Bölgesi'ndeki Aqua Fantasy Su Parkı, bugün yeni sezonu açtı.

5 bin kişi kapasitesi ile Türkiye'nin en büyük Su Parkları arasında yer alan Aqua Fantasy Su Parkı, ortaçağ temasında inşa edilmiş kaleler, surlar ve şatolar arasına yerleştirilmiş kaydıraklarla, farklı bir eğlence anlayışı sunuyor. 300 metre uzunluğundaki eğlence nehrinin yanı sıra, içerisinde korsan gemisi ve batık denizaltının yer aldığı çocuk havuzu, fast food restoranları ve bin araçlık otoparkı ile Aqua Fantasy Su Parkı, Ege'nin en önemli turizm tesislerinden birisini oluşturuyor.

Farklı uzunluklardaki hız kaydırakları, su içi barları ve değişik ortamı ile 2 yaşından 80 yaşına kadar, her kesime hitap eden Aqua Fantasy Su Parkı,bu yıl 8. sezonuna başladı. Parkın Genel Koordinatörü Aşkın Altıparmak, "Su Parkımızdan, tatilciler her sene olduğu gibi bu sene de "sezon üyesi" olarak çok düşük ücretlerle yararlanabilecekler. Ayrıca her yıl olduğu gibi, su parkı içerisinde açılacak 6-14 yaş arasındaki öğrencilerin katılabileceği tam gün süreli "Yaz Kampı" bu yaz sezonunda futbolun da eklenmesi ile daha fazla ilgi görecek" dedi.

(İK-YK)

30.04.2007 18:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title