Haberler

Kuşadası'nda Önce Yağmur, Sonra Güneş

Kuşadası'nda Dün Akşam Saatlerinde Başlayan Yağmur, Gece Boyunca Devam Etti. Sabah Saatlerinde Daha da Şiddetlenen Yağmur, Öğleden Sonra İse Yerine Güneşe ve Açık Havaya Bıraktı. Hayatı Olumsuz Yönde Etkileyen Yağmurla Birlikte Kuşadası'nda Hava Sıcaklığı 15 Derece Civarında Seyretti. Meteoroloji Müdürlüğü'nden Edinilen Bilgiye Göre, Kuşadası'nda Hava Sıcaklığının Yarın 14 Derece Olması Bekle...

Kuşadası'nda dün akşam saatlerinde başlayan yağmur, gece boyunca devam etti. Sabah saatlerinde daha da şiddetlenen yağmur, öğleden sonra ise yerine güneşe ve açık havaya bıraktı. Hayatı olumsuz yönde etkileyen yağmurla birlikte Kuşadası'nda hava sıcaklığı 15 derece civarında seyretti. Meteoroloji Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, Kuşadası'nda hava sıcaklığının yarın 14 derece olması bekleniyor.

Aralıklarla yağan ve özellikle sabah saatlerinde etkili olan yağmur nedeniyle sabah saatlerinde işe gitmeye çalışanlar zor anlar yaşadı. Hayatı olumsuz yönde etkileyen yağmur ve şiddetli lodos nedeniyle balıkçılarda zor anlar yaşadı. Ancak yağmurla birlikte hava sıcaklıklarının 4-5 derece birden yükselmesi vatandaşları sevindirdi. Yağmurun dinmesinin ardından sabah yürüyüşüne ve koşmaya çıkan vatandaşlar, yağmurun özellikle çiftçinin yüzünü güldüreceğini söyledi.

(ZH-Mİ-

(ZH-Mİ-)

03.01.2007 17:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title