Haberler

Kuşadası'nda Liselilerden Şiir Dinletisi

Kuşadası Şehit Kaya Aldoğan Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri Tarafından Ortaklaşa Hazırlanan Şiir Dinletisi ve Dans Gösterisi Büyük İlgi Gördü.

Kuşadası Şehit Kaya Aldoğan Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından ortaklaşa hazırlanan şiir dinletisi ve dans gösterisi büyük ilgi gördü.

Kuşadası Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilen etkinlik Kuşadası Şehit Kaya Aldoğan Lisesi Müdürü Şaban Hakbilir'in konuşmasıyla başladı. Konuşmaların ardından, lise öğrencileri muhteşem dans gösterileri sundu. Salsa, lirik ve vals gösterilerini koreografi ile süsleyen öğrenciler, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Dans gösterilerinin yanı sıra, ünlü şairlerin dizeleriyle gerçekleştirilen şiir dinletisi de salonda zaman zaman duygulu anların yaşanmasına yol açtı. Başaralı bir şekilde gerçekleştirdikleri şiir dinletisi ve dans gösterilerinin ardından ayakta alkışlanan lise öğrencilerinin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu

Bu arada, Şehit Kaya Aldoğan Lisesi Müdürü Şaban Hakbilir velilerin ve vatandaşların gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür ederek, başarılı performanslarından dolayı hem öğretmenleri, hem de öğrencileri kutladı.

(ZH-İK-YK)

21.05.2007 16:42 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title