Haberler

Kuşadası'nda Kapkaç Operasyonu

Kuşadası'nda bir vatandaşın çantasını kapkaç suretiyle çalan 2 kişiye yönelik operasyonda, sahte para ve esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan şahısların sorgusunun devam ettiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası'nın ünlü eğlence merkezi Barlar Sokağı'nda gece 03.30 sıralarında 2 sabıkalı hırsız, bir vatandaşın içinde 2 bin YTL'si bulunan el çantasını kapkaç suretiyle çalarak kaçtı. Olayın haber verilmesinin ardından Kuşadası Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yaptıkları araştırma sonucu, kapkaç olayını 3 değişik suçtan sabıkalı 17 yaşındaki Ö.K. ile 5 ayrı suçtan sabıkalı 27 yaşındaki K.Y.'nin gerçekleştirdiği tespit edildi. Söz konusu 2 zanlının kaldığı otel odasına operasyon

düzenleyen asayiş ekipleri, çaldıkları paranın 340 YTL'si ile birlikte 116 gram ağırlığında esrar maddesi ve 650 YTL tutarında 13 adet sahte 50 YTL'lik banknot ele geçirdi. Gözaltına alınan her 2 şüphelinin de sorgusunun devam ettiği bildirildi.

(ZH-İK-YK-SN-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title