Haberler

Kuşadası'nda Halk Yürüyüşü

Kuşadası'nda Gerçekleştirilen Halk Yürüyüşünde Vatandaşlar Gazibeğendi'den Atatürk Anıtı'na Kadar Yürüdü.

Kuşadası'nda gerçekleştirilen halk yürüyüşünde vatandaşlar Gazibeğendi'den Atatürk Anıtı'na kadar yürüdü.

Gençlik Haftası kapsamında Kuşadası Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen " Yurtta Birlik Dünyada Barış İçin Atatürk'ü Anma Halk Yürüyüşü" saat: 11.00'de başladı. Atatürk'ün Kuşadası'na ilk geldiği yer olan Gazibeğendi Tepesi'nden başlayan yürüyüşe aralarında Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Bahadır Yıldırım, Kuşadası Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Dağlı ve Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek ile siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin yöneticileri, öğrenciler, vatandaşlar ve Kuşadası'nda turizm stajı için bulunan Alman lise öğrencileri katıldı. Alman lise öğrencileri vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Kuşadası Belediye Bandosu eşliğinde gerçekleştirilen Halk Yürüyüşü, Marina önünden ve sahil bandı üzerinden devam ederek Atatürk Anıtı önünde son buldu. Daha sonra yürüyüşe katılanlar adına Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Tören sırasında bir konuşma yapan Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen katılımcılara teşekkür ederek, yurtta birlik ve dünyada barış için yürüyüş gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bu yürüyüş hiç bitmeyecek. Bu birlik hiç bozulmayacak. Büyük Türk Milleti'nin dünya üzerindeki yeri tek millet, tek devlet, birlik, beraberlik içerisinde sonsuza dek yaşayacak. Bunu yaşatacak olan enerji, bilgi, birikim, kararlılık ve cesaret bizlerde olduğu gibi bugün Türk geçlerinde de olduğunu biliyorum" dedi.

(ZH-İK) 15.05.2008 15:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title