Haberler

Kuşadası'nda Fuhuş Operasyonu

Kuşadası'nda Bir Minibüse Operasyon Düzenleyen Polis, Yabancı Uyruklu 5 Hayat Kadınını Ele Geçirdi.

Kuşadası'nda bir minibüse operasyon düzenleyen polis, yabancı uyruklu 5 hayat kadınını ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbar üzerine Türkmen Mahallesi Rıza Saraç Caddesi üzerinde H.Y. idaresinde bulunan araç, polis tarafından durdurulunca aracı kullanan kişi olay yerinden kaçtı. Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekiplerinin minibüse yaptıkları baskında ise araç içerisinde bekleyen ve yaşları 18 ile 20 arasında değişen yabancı uyruklu 5 bayanı ele geçirdi.

3'ü Ukrayna ve 2'si Moldova uyruklu olan yabancı uyruklu 5 bayan, yapılan sorgulamalarında T.E isimli bir kişinin kendilerine müşteri bulduğunu ve para karşılığı fuhuş yaptıklarını itiraf etti. Yabancı uyruklu hayat kadınları verdikleri ifadede ayrıca, kendilerine ülkelerinden iş bulma vaadiyle Türkiye'ye getiren ve daha sonra fuhşa zorlayan T.E.'nin kendilerine aylık 700 dolar para verdiklerini söylediler. Kuşadası Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş ekipleri, fuhuş çetesinin başı olduğu iddia edilen zanlı T.E. ile yabancı uyruklu hayat kadınlarının içinde bulunduğu minibüsü kullanan H.Y'nin yakalanması için araştırma başlattı.

(ZH-İK-YK)

14.06.2007 18:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title