Haberler

Kuşadası'nda 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Kuşadası'nda da büyük bir coşkuyla kutlanıyor.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Kuşadası'nda da büyük bir coşkuyla kutlanıyor.

Kuşadası'ndaki kutlamalar, sabah Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle başladı. Anıta çelenk konmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu. Atatürk Anıtı'nda sabah başlayan etkinliklere Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Kuşadası Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Ören, Kuşadası Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur ile ilçedeki daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve sporcular katıldı. Vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği kutlamalar, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı ve ardından Kuşadası İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Canan Temiztürk Atatürk anıtına çelen koydu. Daha sonra ise halk oyunları ekipleri tarafından çeşitli folklor gösterileri sunuldu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Kuşadası Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title