Haberler

Kuşadası - Mobilya Atölyesinde Alev Alev Yandı: 1 Ölü

Mobilya atölyesinde alev alev yandı: 1 ölüAYDIN'ın Kuşadası İlçesi'ndeki sanayi sitesinde bulunan mobilya atölyesinde, elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında, 36 yaşındaki İsmail Hakkı Ceyhan öldü.

Mobilya atölyesinde alev alev yandı: 1 ölü

AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'ndeki sanayi sitesinde bulunan mobilya atölyesinde, elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında, 36 yaşındaki İsmail Hakkı Ceyhan öldü. Alevler içinde kalan işyeri yangınını itfaiye ekipleri 4 saatlik bir çalışmayla kontrol altına alabildi.

Kuşadası Sanayi Sitesi B-Blok 20 numarada bulunan, Rasim Partigöç'e ait 'Anadolu Ahşap' isimli mobilya atölyesinde, bugün saat 01.00'de elektrik kontağından başladığı sanılan yangın çıktı. Kapalı olan işyerinde uyuduğu belirtilen İsmail Hakkı Ceyhan'ın çığlıklarını duyup koşanlar yangını gördü. Ceyhan'ı kurtarmak için demir kapıyı açmaya çalıştı. Kapının üzerine düşen elektrik tellerinin akımına kapılan bir vatandaşın yaralanması üzerine, itfaiye beklendi. Bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, demir kapıyı kırdıktan sonra yangına müdahaleye başladı. Ceyhan'ın çığlıkları ise kesildi. Olay yerindeki ekipler yetersiz kalınca, Davutlar Mahallesi'nden destek ekipler sevk edildi. Vatandaşlar, itfaiye ekiplerine hortumunun yırtık olduğu ve söndürme suyunun bitmesi gerekçesiyle tepki gösterdi. Yangın söndürme vanalarından su alınmak istendi ancak başarılı olunamadı. Sanayi sitesine ait su tankerinin de çalışmalara destek vermesiyle yangın yaklaşık 4 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alındı. Komşu esnaflar da ellerine aldıkları hortumlarla işyerlerini korumamaya çalıştı.

Gün aydınlanıncaya kadar işletmede soğutma çalışmaları sürdü. Yapılan kontrolde ise İsmail Hakkı Ceyhan'ın ise cesedine ulaşıldı. Yanarak ölen Ceyhan'ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı. Yangının çıkış nedeni, yapılacak incelemenin ardından belirlenecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kuşadası Ceyhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title