Haberler

Kuşadası Lions'ta 20. Yıl Şerefine

Kuşadası Lions Kulübü, Kuruluşunun 20'nci Yılını Cumartesi Günü Aqua Fantasy Hotel'de Gerçekleşecek Baloyla Kutlayacak. Dönem Başkanı Olcay Ulusoy, Kuşadası'nın 20 Yıllık Geçmişinde Çok Önemli Olaylara İmza Atan Kulüplerinin Görkemli Bir Baloyu Hak Ettiğini Belirterek, Şunları Söyledi: "Yıllar Önce Bir Grup Genç İşadamının Kurduğu Linos Kulüp Geçen Süreç İçerisinde Büyük Başarılara İmza Attı, B...

KUŞADASI Lions Kulübü, kuruluşunun 20’nci yılını cumartesi günü Aqua Fantasy Hotel’de gerçekleşecek baloyla kutlayacak. Dönem Başkanı Olcay Ulusoy, Kuşadası’nın 20 yıllık geçmişinde çok önemli olaylara imza atan kulüplerinin görkemli bir baloyu hak ettiğini belirterek, şunları söyledi: “Yıllar önce bir grup genç işadamının kurduğu Linos Kulüp geçen süreç içerisinde büyük başarılara imza attı, bir çok organizasyonu başarıyla gerçekleştirdi. Tüm geliri Özürlüler Köyü’ne harcanmak üzere Efes antik kentinde iki konser düzenledi. Atatürk’ü anlatan Mustafa filmi Kuşadası’nda ücretsiz gösterime sokuldu. Okullarda yüzlerce öğrenci desteklendi, yardımlar yapıldı. Ve kulübümüzün 20. yılında ilk defa bir kadın olarak ben dönem başkanı seçildim. Bunca olumlu gelişmeden sonra 20. yılımızı bir baloyla taçlandırmak istedik. Acı tatlı anılarımızı dostlarımızla paylaşmak istedik. Gecede ünlü caz orkestrası Blue Note  sahne alacak. Sürpriz gösterilerimiz olacak.”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ege

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title