Haberler

Kuşadası Gençlik Derneği'nden Başarı ve Motivasyon Semineri

Kısa Bir Süre Önce Kurulan Kuşadası Gençlik Derneği Tarafından Başarı ve Motivasyon Konularını İçeren Bir Seminer Düzenlendi. Belediye Meclis Salonu'nda Gerçekleştirilen 'Kazanmak Beynimizde Başlar' Başlıklı Seminer Büyük İlgi Gördü.

Kısa bir süre önce kurulan Kuşadası Gençlik Derneği tarafından başarı ve motivasyon konularını içeren bir seminer düzenlendi. Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen 'Kazanmak Beynimizde Başlar' başlıklı seminer büyük ilgi gördü.

Seminere konuşmacı olarak katılan kişisel gelişim uzmanı Bilgehan Türk, beynimizi başarıyla programlamak, Potansiyelle Mucizeler yaratmak, Doğru İletişim Kurabilmek, Kendini Motive edebilmek, İş Yaşamında lider olabilmek, Hayalleri gerçekleştirmek, Sosyal Cesaret Kazabilmek ve Hayal enerjisini doğru kullanabilmek gibi hem başarı ve motivasyon içeren konularda görüşlerini açıklarken, hem de gençlerden gelen soruları cevaplandırdı.

Bu arada, Kuşadası Gençlik Derneği Başkanı Behçet Alp, seminere gösterilen ilgiye teşekkür ederek, Kuşadası'ndaki gençlerin bu tarz etkinliklere ihtiyacı olduğunu belirterek, çalışmalarının aralıksız süreceğini söyledi.

(ZH-İK-YK)

13.02.2007 18:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title