Haberler

Kuşadası Fotomaratonu'nda Birinci Melike Kaplankıran Oldu

Kuşadası Belediyesi ile Kuşadası Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KUFSAD) tarafından düzenlenen ve 3 gün süren 3.Kuşadası Uluslararası Fotoğraf Günleri ve Fotomaratonu sona erdi.

Kuşadası Belediyesi ile Kuşadası Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KUFSAD) tarafından düzenlenen ve 3 gün süren 3. Kuşadası Uluslararası Fotoğraf Günleri ve Fotomaratonu sona erdi.

Türkiye'nin dört bir yanından 300 görüntü avcısının katıldığı yarışmanın finalinde ödül töreni düzenlendi. Yarışmaya İzmir'den katılan Melike Kaplankıran birinci oldu.877 fotoğraf arasından birinciliğe uzanan Melike Kaplankıran'a ödülünü Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi ve İmar Komisyon Başkanı Leziz Uyanık verdi.

3. Kuşadası Uluslar arası Fotoğraf Günleri ve Fotomaratonu kapsamında gerçekleştirilen ve 300 görüntü avcısından 218'inin katılımı ile gerçekleşen Fotomaraton'da; İbrahim Zaman, Leziz Uyanık, A. Beyhan Özdemir, Bekir Ormancı, Yusuf Aslan ve Oğuz Nusret Bilik'ten oluşan jüriye toplam 877 fotoğraf teslim edildi. Oldukça zorlanan jürinin beş saat süren değerlendirmesinin ardından sonuçlar belli oldu ve ödül törenine geçildi. Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisinde gerçekleştirilen ödül töreninde sonuçlar açıklandı. Buna göre; yarışmaya İzmir'den katılan Melike Kaplankıran birinci oldu. Yine İzmir'den Celal Erdem ikinci, Aydın'dan Mehmet Öztürk'ün üçüncü olduğu yarışmada, Celal Erdem, Levent Kalkan ve Alahattin Kanlıoğlu mansiyon alırken, 30 fotoğraf ise sergilenmeye hak kazandı. Yarışmada dereceye girenlere verilen ödüller ise şöyle: Birinciye 2 bin, ikinciye bin 500, üçüncüye 750, mansiyonlara 500, sergileme kazanan eserlere ise 100'er lira ödendi.

Bu arada bu yıl ilk kez Çocuk kategorisi özendirme ödülleri de verildi. Jurinin değerlendirmesi sonucu Aydın'dan Ege Güngör, İzmir'den Beyza Akgündüz ve yine Aydın'dan Egemez Keskin özendirme ödülü kazandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kuşadası Aydın İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title