Haberler

Kuşadası Brüksel'i Fethetti

2012 turizm sezonuna yönelik olarak Eylül ayından beri yurt dışındaki fuarlarda etkin bir tanıtım kampanyası gerçekleştiren Kuşadası Belediyesi'nin tanıtım atağı Brüksel'de zirveye çıktı.

2012 turizm sezonuna yönelik olarak Eylül ayından beri yurt dışındaki fuarlarda etkin bir tanıtım kampanyası gerçekleştiren Kuşadası Belediyesi'nin tanıtım atağı Brüksel'de zirveye çıktı.

Bu kez Kuşadası için büyük önem taşıyan Belçika'nın başkenti Brüksel'de 54. Uluslararası Turizm Fuarı'na çıkartma yapan Kuşadası Belediyesi 5 gün süren fuarda Kuşadası'nın tanıtımını gerçekleştirdi.

Kış sezonundan beri yurt dışında Londra, Utrecht, yurt içinde ise İzmir Travel Turkey fuarlarında son derece etkili kampanyalar gerçekleştiren ve açılan standlarla Kuşadası'nın lokal tanıtımı yapan Kuşadası Belediyesi, Avrupa turizm sektörünün kalbinin attığı Brüksel'deki fuarda ise yaptığı çalışmalarla en çok ilgi gören standlardan biri oldu. Brüksel'de 5 gün boyunca gerçekleşen tanıtım çalışmalarını yürüten Kuşadası heyetinde Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi, Kültür-Turizm Komisyonu Başkanı ve Kuşadası Tanıtma Vakfı(KUTAV) Genel Sekreteri Murat Saraç ve Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi ve Korumar Otel Genel Müdürü Tacettin Özden ile turizmciler yer aldı. Büyük ilgi gören fuarda Kuşadası Belediyesi 25 metrekarelik bir stand kiralayarak, Kuşadası'nın etkin şekilde tanıtımı gerçekleştirdi.

2 Şubat'ta başlayan 54. Uluslar arası Brüksel Turizm Fuarı, 5 gün sürdü. Kuşadası Belediyesi'nin fuar içerisindeki standında Kuşadası Belediyesi tarafından hazırlanan tanıtım malzemelerinin dışında Kuşadası'ndan ve tüm oteller ile acentelerden toplanan dökümanlar ve tanıtım malzemelerinin dağıtımı gerçekleştirildi. Fuarın ilk gününde Kuşadası Belediyesi tarafından Belçikalı tur operatörlerine yönelik kokteyl verildi. Büyük ilgi gören ve zaman zaman izdiham yaşanan kokteyle Türkiye Cumhuriyeti Brüksel Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa, Brüksel Başkonsolosu Mehmet Poroy, Brüksel Hükümeti Çevre, Spor ve Eğitim Bakanı Emir Kır, Belçika Flaman Bölgesi Senatörü Fatma Pehlivan, Brüksel Kültür ve Turizm Müşaviri Kenzi Güzel Çulhaoğlu, askeri ve ticari ataşeler, Hollanda'da yaşayan Türk yazar Sadık Yemni, Kuşadası Belediyesi Kültür ve Turizm Komisyonu Başkanı

ve KUTAV genel Sekreteri Murat Saraç, Belediye Meclis Üyesi ve Korumar Oteli Genel Müdürü Tacettin Özden,TÜROFED Başkan Yardımcısı ve ALTİD Başkanı Gülçin Güner, Sea Light Otel Müdürü Turhan Kesim, Sürmeli Otel Genel Müdürü Sadun Alp, Pine Bay Tatil Köyü Genel Müdürü Tayfun Güleryüz, Kuştur Tatil Köyü Genel Müdürü Metin Tekin, Fantasia Otel Genel Müdürü Haluk İldiri, Club Lacosta Satış Müdürü Mustafa Cura, Blue Sky Otel Müdürü Eyüp Çivici ile birlikte çok sayıda Kuşadalı turizmci, Kuşadası'na tur organize eden Belçikalı tur operatörü ile çok sayıda Belçikalı turizm yazarı ve basın mensubu katıldı.

KUŞADASI BELEDİYESİ EN ÇOK İLGİ GÖREN STAND OLDU

Bu arada, Kuşadası'nın yenilenen yüzünün tema olarak işlendiği Kuşadası Belediyesi yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı. Kuşadası standı, fuarın açık kaldığı 5 gün içerisinde binlerce Belçikalı tarafından ziyaret edildi ve Brüksel'in en çok ilgi çeken standı oldu.

Brüksel Turizm Fuarı'nı değerlendiren Kuşadası Belediyesi Meclis Üyesi, Kültür-Turizm Komisyonu Başkanı ve Kuşadası Tanıtma Vakfı(KUTAV) Genel Sekreteri Murat Saraç, 2009 yılından itibaren planlı ve etkili bir şekilde gerçekleştirdikleri tanıtım çalışmalarının Brüksel'deki fuarda zirveye çıktığını söyledi. Yaptıkları çalışmalarla yıllardır yaşanan tanıtım eksikliğini ortadan kaldırdıklarını anlatan Murat Saraç, "Tanıtım çalışmaları ile uluslar arası fuarlarda unutulan Kuşadası ismini dev tur operatörlerine yeniden hatırlattık. Kısa sürede büyük bir ivme kazandık. Brüksel'de ise tanıtım çalışmalarımız en üst düzeye çıktı. Fuardaki standlarımız çok büyük ilgi gördü ve bir anlamda Brüksel'i fethettik. Yaptığımız çalışmaların karşılığını geçen yıl olduğu gibi bu yıl da almaya başlayacağız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kuşadası Brüksel Belçika Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title