Haberler

Kuşadası Belediyesi'nin İtfaiye Filosu Güçlendi

Kuşadası Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Bünyesine Kattığı İki Yeni Araç ile Daha da Güçlendi. Toplam 338 Milyar Liraya Mal Olan İki Modern İtfaiye Aracı Devlet Malzeme Ofisi'nden Satın Alındı. Biri 18 Metre Merdivenli ve 6 Ton Su Kapasiteli, Ayrıca 250 Kilogramlık Köpük Tankı Mevcut, Diğeri İse Merdivensiz ve 7 Ton Su Kapasiteli Köpük ve Kuru Toz Tanklı Araçlar Kuşadası'nda Hizmete Başladı.

Kuşadası Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, bünyesine kattığı iki yeni araç ile daha da güçlendi. Toplam 338 milyar liraya mal olan iki modern itfaiye aracı Devlet Malzeme Ofisi'nden satın alındı. Biri 18 metre merdivenli ve 6 ton su kapasiteli, ayrıca 250 kilogramlık köpük tankı mevcut, diğeri ise merdivensiz ve 7 ton su kapasiteli köpük ve kuru toz tanklı araçlar Kuşadası'nda hizmete başladı.

Kuşadası Belediyesi İtfaiye Müdür Vekili İsmail Cimil, geçen yıl satın alınan 27 metre uzunluğunda merdivenli araç ile büyük rahatlama yaşadıklarını belirterek, "Bu yıl ise Dünyada mevcut olan en son sistem ile üretilmiş iki yeni araca kavuştuk. ABC toz tankeri olan araç, Türkiye genelinde sadece Büyükşehir Belediyelerinde var. Halkımıza verdiğimiz can güvenliği hizmetimizi çok daha güçlü olarak yerine getirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Yeni itfaiye araçlarının hizmete girmesi nedeni ile açıklama yapan Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan ise "Halkımızın can ve mal güvenliğinin eksiksiz olarak sağlanması, bizim birinci görevimiz. Son iki yılda İtfaiye teşkilatımızı üç adet itfaiye aracı ve bir adet acil müdahale aracı ile takviye ettik. Kuşadası İtfaiye Teşkilatımız, bölgenin en iyi donatılmış teşkilatlarından biri haline geldi. Bu tür araçlar alındığında "Allah Kullandırmasın" denir. Ben de aynı dilekleri paylaşıyorum. Bu araçları kullanmamız gerektiğinde de, personelimin görevini en iyi şekilde yapacağına inanıyorum. Kuşadası'na hayırlı olsun" diye konuştu.

(ZH-İK) 12.03.2008 16:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title