Haberler

Kuşadası Belediyesi'nde Bayramlaşma

Kuşadası Belediyesi'nde Bayramlaşma Arefe Günü Yapıldı. Belediye Düğün Salonu'nda Gerçekleşen Bayramlaşmaya Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan, Belediye Meclis Üyeleri ile Belediyedeki Tüm Daire Amirleri, Müdürler, İşçiler ve Memurlar Katıldı.

Kuşadası Belediyesi'nde bayramlaşma arefe günü yapıldı. Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşen bayramlaşmaya Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan, belediye meclis üyeleri ile belediyedeki tüm daire amirleri, müdürler, işçiler ve memurlar katıldı.

Tüm belediye çalışanları ile tek tek tokalaşan ve bayramlarını kutlayan Kuşadası Belediye Başkanı Fuat Akdoğan, bir de konuşma yaptı. Konuşmasında belediye personelinin mutlu bir bayram geçirmesi dileğinde bulunan Akdoğan, "Tüm çalışanların bayramını kutluyorum. Mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum. Hazırlıklarını tamamladığımız önemli projelerimiz var. Bu projeleri 2008 yılında hep birlikte hayata geçireceğiz ve önemli yatırımlara hep birlikte sizlerle imza atacağız" dedi.

Bu arada Belediye Başkanı Fuat Akdoğan, Kuşadası'nda Kurban Bayramı'yla ilgili belediye olarak her önlemi aldıklarını açıkladı. Akdoğan, Kuşadalılar ile tatilcilerin mutlu ve huzurlu bir tatil geçirmesi için nöbetçi belediye birimlerinin bayram boyunca görev yapacağını söyledi.

(ZH-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title