Haberler

Kuşadalı Genç Ressam İlk Kez Sergi Açtı

Kuşadalı Fitnat Boblanlı, yıllardır yaptığı kara kalem çalışmalarını Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi'nde sergiledi.

Kuşadalı Fitnat Boblanlı, yıllardır yaptığı kara kalem çalışmalarını Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi'nde sergiledi.

Genç ressam Boblanlı, 24 kara kalem çalışmasını sunarken özellikle annesi ve babası için yaptığı resimleri anlattı. Kelebek resminde annesi için; "Sıcacık avucundaki kozamızdan çıkmayı bekleriz/ Bu dünyanın iki günlük olduğunu bilmeden/ Bir de ince ve narin kanatlarımızın tasası kalır geride/ Kozamızı taşıyan güzel ellerde" ifadesini resmettiğini belirterek babası için de; hep koruyup sevgisini eksik etmediği için kalkan ve kılıç ile aile bireylerini simgeleyen güller çizdiğini anlattı.

Sergi açılışında çok heyecanlı olduğu gözlenen Fitnat Boblanlı; "Ruhumuzu acıtarak içimizde büyüttüklerimizi koparırlar, kalbimize dokunmuş gibi yaparak" sözleri ile de iç dünyasını resimlerine yansıttığını vurguladı. Kuşadalı akraba ve dostlarının yoğun katılımı ile açılan sergide Fitnat Boblanlı Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altıngün'e sanat galerisinde imkan tanıdığı için teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kuşadası Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title