Haberler

Kuruluş Osman 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Osman Bey, Bala Hatun'u kurtarabilecek mi?

Güncelleme:

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın merakla beklenen 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kuruluş Osman'ın yeni bölüm fragmanında Osman Bey, kaçırılan Bala Hatun için harekete geçiyor ve "Seni o bataklıktan kurtaracağım Bala" diyor. İşte Kuruluş Osman'ın 4. bölüm 2. fragmanı...

Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman dizisinin 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Daha önce TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde olan Kuruluş Osman'ın yeni bölüm fragmanında Osman Bey, "Kanımda dolaşan deli taylar üzerine ant olsun ki diriliş ateşini yakacağım" sözleriyle bağımsız bir yeni devlet kurulacağını ifade ediyor.

Fragmanın devamında Osman Bey, kaçırılan Bala Hatun'u kurtarmak için harekete geçiyor ve "Seni o bataklıktan kurtaracağım Bala" diyor.

KURULUŞ OSMAN 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Can yoldaşı Aybars'ın katilini bulmak ve Tekfur cinayetinin izini sürmek için için gizlice kaleye giren Osman'ın yolu ahilerin hazinesini almak için kaleye sızmış olan rahibe ve rahip kılığındaki Bala Hatun, Gonca ve Tursun Bey ile kesişmişti. İşledikleri cinayeti Osman'ın üstüne atmaya çalışan Sofia ve Kalanoz, karşı hamle ile kalede olduğuna emin oldukları Osman'ı ortaya çıkarmak için Dündar Bey'in kızı Aygül'ü kaçırtıp kaleye getirtmişlerdi.

Kuruluş Osman 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Osman Bey, Bala Hatun'u kurtarabilecek mi?

Burçin'den aldıkları haberle harekete geçen Dündar Bey yanına Kayı beylerinden Bamsı ve Samsa'yı alarak kaleye gelmişti. Kale'ye gelen başka bir isim daha vardı; organize ettiği Tekfur suikastı başarısız olan Efendi Yannis'te artık kaledeydi. Her şeye rağmen kale askerlerinin içine sızan Osman, kaleye giren Bamsı Bey'e çarparak eline bir pusula tutuşturmuştu.

Kuruluş Osman 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Osman Bey, Bala Hatun'u kurtarabilecek mi?

Yapacaklarını zekice kurgulayan Osman, zindana atılmasına rağmen kurtulmuş ve Sofia'nın peşine taktığı avcı namlı Teokles'i esir almıştı. Helen ile Sofia'nın koridordaki koşuşturmasını gören Kalanoz, cinayet ortağı olan Sofia'nın başka işler karıştırmasından şüphelenerek peşine düşmüştü. Teokles'i yakalayan Osman'ın önü ise Edebalı'ya bağlı Akça Derviş, Pehlivan ve Zülfikar Derviş tarafından kesilmişti. Bu üçlünün ardından çıkan Bala Hatun, Osman'ı, Edebalı'ya götürmüştü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burak Özçivit Bala Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (7)

Avni:

bala hatun rolündeki bayanda çok sevimli çıtı pıtı bir şey ama tipim değil.

25
0
yanıtYanıtla
SİNYOR:

BIRAKIN ARTIK İNSANLARIN TÜRKLÜK DUYGULARINI SÖMÜRMEYİ. ERTUĞRUL İLE YEDİNİZ YEDİNİZ DOYMADINIZ.

2
5
yanıtYanıtla
Mert:

bi zahmet. Tarihi değiştiremicekler ya.

1
0
yanıtYanıtla
BORA:

Tarihsel olayları doğru anlatmıyor. . .

0
0
yanıtYanıtla
Aziz:

Diriliş Ertuğrulu özledik.

0
0
yanıtYanıtla
bora:

bu film sadece bir macera filmi olrak izlenir. . . olaylar gerçeklikten çok uzak. . . .

0
0
yanıtYanıtla
MEDYA PATRONU:

AHA DA BU DİZİ TUTMAZ. BURAKLA OLMAZ BU İŞ. SÖYLİM SİZE

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title