Haberler

Kurultay Üyeleri Safranbolu'yu Gezdi

Mimar Sinan Uluslararası Proje Olimpiyatları Yarı Final Değerlendirme Toplantısı için Safranbolu'ya gelen Kurultay üyeleri Safranbolu'yu gezdi.

Mimar Sinan Uluslararası Proje Olimpiyatları Yarı Final Değerlendirme Toplantısı için Safranbolu'ya gelen Kurultay üyeleri Safranbolu'yu gezdi.

Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Çevre Şehircilik Müsteşar Yardımcısı Mehmet İslamoğlu, Karayolları Genel Müdürü Cahit Turan, Devlet Su İşleri Genel Müdürü Akif Özkaldı, Safranbolu Kaymakamı Gökhan Azcan, Toplu Konut İdaresi Başkanı Ahmet Haluk Karabel, TDMMB başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri Ali Boz, Muammer Mert, Nemci Yıldırım, Sami Özer, Temel Öztürk, Turhan Doymuş, Alaattin Nalcıoğlu, Karabük, Atatürk ve Manas Üniversitesi rektörleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başdanışmanı İbrahim Baz, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı İlyas Demirci, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Terzioğlu, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Osman İyimaya, Türk Dünyası Yazarlar ve Sanatçılar Vakfı Başkanı Yahya Akengin, Mimar Sinan Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Enver Büyük, Birlik Vakfı Genel Sekreteri Ali Öztürk, Teknik Elemanlar Derneği Kurucu Başkanı Ali Vural ile Safranbolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Dayıoğlu ve İmar ve Şehircilik Müdürü Başak Dökmeci, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy nezaretinde Safranbolu'da bir gezi yaptılar. Mimar Sinan Uluslararası Proje Olimpiyatları Yarı Final Değerlendirme Toplantısı için Safranbolu'da bulunan Kurultay üyeleri sırasıyla eski çarşı da bulunan golf araçları ile bir şehir turu attıktan sonra Kaymakamlar Evine buradan da, Kent Tarihi Müzesine geçildi. Buraya ziyarete gelen öğrenciler ile bir süre sohbet eden grup, daha sonra Cincihan ziyaretinin ardından eski çarşı esnafı ile sohbet etti. Kurultay üyeleri son olarak, seyir terasına geçti.

Geziden son derece mutlu olduklarını dile getiren Kurultay üyeleri, Safranbolu'ya her fırsat bulduklarında geleceklerini ifade ederek duydukları mutluluğu dile getirdiler. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammet Balta Safranbolu Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title