Haberler

Kurucaşile'de Parke Yol Çalışmaları Sürüyor

AKP Bartın Milletvekili Asım Kulak, Bartın'ın Kurucaşile İlçesi'nde Uygulanan Beton Parke Yol Çalışmalarının Başarılı ve Örnek Bir Çalışma Olduğunu Vurguladı.

AKP Bartın Milletvekili Asım Kulak, Bartın'ın Kurucaşile İlçesi'nde uygulanan beton parke yol çalışmalarının başarılı ve örnek bir çalışma olduğunu vurguladı.

AKP Bartın Milletvekili Asım Kulak, Kurucaşile İlçesi Başköy'de yapılan çalışmaların bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandığını ifade etti. Kulak, "Başköy yolu başarılı bir çalışma oldu. Köy sınırları içerisinde yer alan Şişe ve Cam A.Ş.'ye ait ocaktaki üretim çalışmaları sebebiyle bu yol ağır tonajlı araçlar tarafından kullanılıyor. Bugüne kadar bu yolda yapılan teknik çalışmalardan istenen sonuç alınamadı. Beton parke yol uygulaması ise başarılı oldu ve bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. 4 bin 400 metre parke yolun maliyeti yaklaşık 386 bin YTL oldu. Bu çalışmaların haricinde Şişecam tarafından yapılan bin 100 metre yol için de şirket tarafından 150 bin YTL harcanmış, 5 ay gibi kısa sürede kalıcı çözüm sağlanmıştır. Ayrıca Kızılelma Ecikler, Arıt Aydınlar ve Ulus Zafer Köylerindeki pazaryeri zemin çalışmalarında beton parke uygulaması yapılıyor" dedi.

Kulak, sürekli bakım gerektiren, yüksek maliyet oluşturan noktalarda beton parke yol çalışmasının yapılması gerektiğini ve yaygınlaştırılmasının yarar sağlayacağını kaydetti.

(MAO-AK)

04.02.2007 14:57 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title