Haberler

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Best FM'de konuk oldu

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş: Mısır Halkı, İsrail'e komşu olmanın bedelini ödüyor! dedi.

Mısır'ın, Faşist bir diktatör yönetiminde zulüm gördüğünü söyleyen Kurtulmuş, "Mursi'nin şehadetinde bir şüphe var. Gönül isterdi ki, bütün dünya, bu olay karşısında ayağa kalksın. Bu zalim yönetim kınansın. Halkın helal oylarıyla seçilmiş ve darbeyle uzaklaştırılmış bir Cumhurbaşkanı, son derece kötü muameleyle hapis cezası vardı. Hatta iki kere kalp krizi geçirdiği ve tedavisinin yapılmadığı söyleniyor. Bu faşist Diktatöre, AB, İsrail açık bir şekilde destek veriyor. ABD dolaylı yollarla destekliyor. Ben şuna inanıyorum ki Mısır halkı, İsrail'e komşu olmanın bedelini ödüyor. Ama ben, bu Diktatörün de kısa bir süre sonra yok olacağına inanıyorum" dedi.

2023 HEDEFLERİ, BELKİ BİR İKİ SENE SARKA BİLİR

Numan Kurtulmuş, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin tamamlanması ile birlikte, Türkiye'de 2023 yılına kadar seçim olmayacağını söylerken; "Ülkenin hem içeride, hem de dışarıda uğraşmak zorunda olduğu çok önemli konular var. Milletimiz çok yoruldu seçimlerden. 4 yılı aşkın bir süre, kesintisiz, tam manası ile hizmet süreci olacak inşallah. Karışı karşı olduğumuz meydan okumalar var. Büyük Türkiye istikametinde yolumuza devam edeceğiz. Hedefimiz elbette 2023. Ama belki 1-2 sene ertelenecek, sapma olacak gibi görünüyor bazı konular ama güçlü Türkiye yürüyüşüz, kesilmeyecek." Dedi.

İMAMOĞLU, BİZİ DE ŞAŞIRTTI!

31 Mart'taki sonuçların, kendileri için de şaşırtıcı olduğunu söyleyen Numan Kurtulmuş, "31 Mart seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'nun, bu performansı bizi de şaşırttı. İmamoğlu'nun en büyük avantajı, bilinmezliğiydi. Kimse tanımıyor ve bilmiyordu. Bu gizemin verdiği, bir çekicilik oluştu. İnsanları, çekti. Ancak, şimdi gerçek yüzü ortaya çıktı. Maskesi, düştü. Tanındıkça, gerçek ortaya çıktı. Keşke daha fazla TV'lere çıksa, daha fazla konuşsa. O, bilinmezliğin verdiği sırla hareket eden kişinin, sevecen, kucaklayıcı rolü, Ordu Havalimanında bozuldu. Biz, siyasetçiyiz. Neler gördük; partimiz kapatıldı, darbeler gördük... Ama hiç, hakaret etmedik. Hiç, yüzümüzü ekşitmedik. Ama O'nun gerçekte nasıl biri olduğu, Vali'ye hakaretiyle ortaya çıktı. Karşılaştığı ilk sorunda, hakaret etti. Gönlüm arzu ederdi ki, çıksın, özür dilesin. Bunu yapsaydı, kendi hanesine artı puan yazdırırdı. Demek ki, kendisine verilen derste, bu yok!" şeklinde konuştu.

SAADET PARTİSİ, OYLARIN AK PARTİ'YE GİTMESİNİ ÖNLEMEYE ÇALIŞTI.

İstanbul için ikiden fazla aday olduğunu hatırlatan Kurtulmuş, "Ama bir de siyasetin pratiği var. Yarış iki aday arasında gerçekleşecek. Saadet Partisi'nin yeniden aday göstermesindeki amaç, eğer aday göstermeseydi, oyların AK Parti'ye yani, adayımız Binali Bey'e gitmesinin de önüne geçmek. Ancak son zamanlardaki bazı arayışları, bazı ittifak çalışmaları, bunları gördük. Bunlardan, Saadetli kardeşlerimiz de rahatsız. Saadet Partisi tabanını iyi tanıyan biri olarak şunu biliyorum ki, yöneticileri nasıl bir karar alırsa alsın, Saadet tabanı, Binali Bey'e yönelecektir" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Numan Kurtulmuş AK Parti İsrail Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title