Haberler

Kurtulmuş, Başbakan'ı Ve Kılıçdaroğlu'nu Eleştirdi

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Topkapı Suriçi'nde düzenlenen mitinginde konuştu

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Topkapı Suriçi'nde düzenlenen mitinginde konuştu. "Türkiye seninle gurur duyuyor" ve "Hükümet yorulmuş, Başbakan Kurtulmuş" sloganları eşliğinde konuşmasına başlayan Kurtulmuş, "Onlarca miting yaptık onlarca ilçemizden geçtik. Halkımızla kucaklaştık.

HAS Parti kısa süre önce kurulmuş olmasına rağmen milletimiz tarafından benimsenmiştir. Milletimizi tarafından kabul edilmiştir, millertimiz tarafından bağrına basılmıştır. Bu fidan bu ülkede tutumuştur, kıyamete kadar var olacaktır. Halkımız bu fidanı suluyor, büyütüyor ve bir gün sadece Türkiye'yi değil, bütün coğrafyamızı kaplayan bir büyük Osmanlı çınarı gibi yükselecektir, yücelecektir müjdeler olsun, hayırlı olsun" dedi.

ERDOĞAN VE KILIÇDAROĞLU'NU ELEŞTİRDİ

Seçim meydanlarında iktidar ve muhalefet partisi arasında sürekli bir gerilimin yaşandığını belirten Kurtulmuş, "Sürekli bir kutuplaşma hakaret ve neredeyse küfürtleşmeler oldu. Çünkü Türkiye'de oynanan iki parti varmışcasına, iki partili sistemi bozmamak için AKP ve CHP arasındaki bu tahterevallinin sürmesi için, bu karagöz oyununun sürmesi için, sürekli kavga etmeleri, sürekli hakaret ve küfür etmeleri gerekiyordu.

Bu koskaca adamlar bu hakaretlerini, bu küfürlerini karşı tarafı hiçe sayan, yok sayan bu sözlerini ağızlarından kaçırmıyor, bilerek, isteyerek halkı bölmek, halkı kutuplaştırmak, halkı birbirinden ayırarak, kolay bir şekilde oy almak için bunları söylüyorlar. Yoksa seçim meydanlarına gelip, nasıl işsizlik konusunda konuşsunlar? Nasıl cari açık konusunda konuşsunlar? Nasıl fukaralık konusunda konuşsunlar?

Nasıl HAS Parti'nin kendilerine sorduğu sorulara cevap versinler? Bunu yapamadıkları için kolay bir şey yapıyorlar, 'Sağcılar bu tarafa, solculara bu tarafa oy versin' diyorlar. 'Dindarlar bu tarafa, az dindarlar bu tarafa oy versin' diyorlar. 'Aleviler bu tarafa, sünniler bu tarafa oy versin' diyorlar. 'Türkler bu tarafa, Kürtler bu tarafa oy versin' diyorlar. İşte HAS Parti bu oyunu bozmak için vardır" diye konuştu.

KURTULMuş, THE ECONOMİST DERGİSİNİ ELEŞTİRDİ

Kurtulmuş, HAS Parti'nin herkesi biraraya getirdiğini ifade ederek, The Economist dergisinde yayınlanan bir makalede seçimde halkın CHP'ye oy vermesini istediğini belirtti.

The Economist dergisini, Türkiye'nin iç işlerine karışmakla suçlayan Kurtulmuş, "Bu millet, kime oy vereceğini iyi bilir. Bu millete yol göstermeye kalkmayın" dedi. Kurtulmuş, 2007 yılında yapılan seçim öncesinde de The Economist dergisinin AK Parti'ye oy istediğini söyledi.

"HALKIN SESİ KENDİ PARTİSİNİ KURMUŞTUR"

Başbakan Erdoğan'a ve Kılıçdaroğlu'na seslenen Kurtulmuş, "Gelin şu cümleyi hep beraber 75 milyonun önünde söyleyin. Biz askeri vesayete, siyasi vesayete, ekonomik vesayete ve dış vesayete de karşıyız.

Hadi gelin bakalım bunları söyleyin. Bu söylediklerinizide yapın. Sizin aranızdaki yarış, 'Biz bu programı daha iyi uygularız. Biz de en az onlar kadar uslu çocuk oluruz' diyorsunuz. Millet, bu oyunu görmüştür. Millet, bu oyunu bozmaya kararlıdır. Halkın sesi kendi partisini kurmuştur" diye konuştu.

KURTULMUŞ, OY İSTEDİ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title