Haberler

Kurtulan, Kırsaldaki Kadınlarla Buluştu

Bursa'nın Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir dizi ziyarette bulundu.

İlk Kösehoroz Mahallesi'nde kadınlarla kahvaltıda bir araya gelen Başkan Sadi Kurtulan'a eşi Necibe Kurtulan ile meclis üyeleri Melahat Kamile İlhan, Mualla Ekemen ve Arzu Yıldırım eşlik etti. Kösehorozlu kadınların bu özel gününü tebrik eden Başkan Sadi Kurtulan, ev ziyaretlerinin ardından Uğur Böceği Kültür Merkezi ve Engelsiz Yaşam Merkezi'nde mesleki ve kültürel çalışmalara imza atan kadın kursiyerlerle buluştu.

Türk toplumunu ileriye götüren bütün hamlelerde kadınların imzasının olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, anlamda belediyenin Mustafakemalpaşa'da öncü çalışmalar gerçekleştirdiğini dile getirdi. Kurtulan, "8 Mart, emeğin, üretmenin ve birlikte olmanın adıdır. Bu noktada özellikle Uğur Böceği Kültür Merkezleri ve Engelsiz Yaşam Merkezi aracılığıyla kadınlarımızı sosyal hayatın içine alan çalışmalar yürütüyoruz. Kadınlarımıza ne kadar çok fırsat sunarsak, toplum olarak o oranda güçleneceğimize inanıyoruz. Binlerce kadın kursiyerimiz yeteneklerini bu kurslar sayesinde toplumla paylaşmaya devam ediyor" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafakemalpaşa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title