Haberler

Kurtköyde Toplanan Bir Grup Terörü Lanetledi

Kurtköy'de Toplanan Bir Grup, Son Günlerde Yaşanan Terör Olaylarını Protesto Etmek İçin Üzerinde "PKK" ve "Apo" Yazan Kuklaları Ateşe Verdi.

Kurtköy'de toplanan bir grup, son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto etmek için üzerinde "PKK" ve "Apo" yazan kuklaları ateşe verdi.

Hakkari'deki kanlı saldırının ardından Pendik Kurtköy Ankara Caddesi üzerinde toplanan 700 kişilik grup "Kahrolsun PKK", "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" diyerek Pendik'e doğru yürüdü. Yol üzerindeki mezarlıkta duran grup, 1995 yılında terör olaylarında hayatını kaybeden şehitler için yanlarındaki hocayla birlikte dua etti. Daha sonra yürüyüşe devam eden grup üyeleri üzerinde "Apo" ve "PKK" yazan kuklaları ateşe verdi.

Pendik'e varmadan geri dönen grup "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez", "Kahrolsun PKK" diyerek slogan attı. Gruba yoldan geçen insanlar da attıkları sloganlarla destek verdi. Jandarma karakolunun önüne gelen grup, "En büyük asker bizim asker" diyerek slogan attı. Kurtköy merkeze gelen grup sessizce dağıldı.

(MB-RA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title