Haberler

Kurtarıcıdaki Hasarlı Araçta Uyuşturucu Sevki

Ağrı'da Kurtarıcıdaki Hasarlı Araçta Esrar Maddesi Sevkiyatı Yapmaya Çalışan İki Kişi, Polis Tarafından Yakalanarak Gözaltına Alındı.

AĞRI'da kurtarıcıdaki hasarlı araçta esrar maddesi sevkiyatı yapmaya çalışan iki kişi, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Akıllara durgunluk verecek kaçakcıklığı gerçekleştiren Y. Y. ile S. A. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Çevreyolu Şeker Kavşağında 11 Ekim günü yol kontrolü yapan Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir kurtarıcıyı durdurdu. Kurtarıcı araç üzerine yüklenmiş ve hasarlı vaziyette olan 34 YA 5329 plakalı otomobile dedektör köpek Sara'nın tepki göstermesi üzerine detaylı bir arama yapıldı. Yapılan aramada otomobilin arka koltuk altında 2 kilo 216 gram toz esrar bulundu. Olayla ilgili olarak yakalanan Y. Y. ve S. A isimli şahıslardan, S. A'nın üst aramasında 10 gram toz halinde esrar maddesi bulundu.

Alınan ifadelerinin ardından "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçundan Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen Y. Y ve S. A. tutuklanarak M Tipi Cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title