Haberler

Kurtalan Halk Eğitim Merkezi'nde Kurs Kayıtları Başladı

Siirt'in Kurtalan Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünde 35 farklı alanda düzenlenecek kurslar için kayıtlar başladı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adil Taşkıran, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında ilçe merkezi ve köylerde talep olması halinde mesleki ile sosyal ve kültürel alanlarda kurslar açılacağını belirtti.

35 farklı alanda açılacak kurslara katılmak isteyenlerin en geç 28 Eylül tarihine kadar Halk Eğitimi Merkezi'ne başvuruda bulunmaları gerektiğini ifade eden Taşkıran, şunları kaydetti:

"Vatandaşların, kendilerini geliştirmelerine, yeni bilgi, beceri kazanmalarına, aile bütçelerine katkıda bulunmalarına ve istihdam edilmelerine imkan verecek olan, herkesin katılabileceği kurslarımız her yıl büyük ilgi görüyor.

Açılması planlanan kurslara, yeterli sayıda kursiyer başvuruda bulunduğu takdirde, kursiyerlerin isteği ile farklı alanlarda da kurslar açabiliriz. Bu yıl müdürlüğümüz bünyesinde 35 farklı alanda kurs açmayı planlıyoruz. Kurslara katılmak isteyenlerin başvuruların bekliyoruz."

Kaynak: AA / Eğitim

Halk Eğitimi Merkezi Kurtalan Siirt Eğitim Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title