Haberler

Kurtalan Ekspres "Göğe Selam II"

Güncelleme:

Arpej Yapım etiketi ile 12 Şubat Çarşamba günü tüm müzik marketlerde yerini alacak olan Kurtalan Ekspres 'Göğe Selam II' albümü bugün tüm dijital platformlarda.

'Siz şimdilerdeki bu maden ocağı karanlığına, giderek artan çirkinliklere ve iyice yozlaşan insan hoyratlığına aldırmayın. Bu dünyada güzel insanlar da yaşadı.' - Lemi Özgen…

Aşık Mahsuni, Aşık Veysel, Bahadır Akkuzu, Barış Manço, Cem Karaca, Kazım Koyuncu, Nazım Hikmet, Neşet Ertaş, Pir Sultan Abdal ve Yavuz Çetin… sözleri yüreklerimize işleyen ve müzikleri ruhumuzu okşayan büyük yürekli insanlar…

ARPEJ YAPIM etiketi ile çıkartılan albümde, Bülent Ortaçgil, Duman, Emrah Karaca, Fatma Turgut, Hayko Cepkin, Haluk Bilginer, Murat İlkan, Nejat Yavaşoğulları, Niyazi Koyuncu, Şevval Sam, Umut Kuzey ve Yavuz Bingöl, KURTALAN EKSPRES ile bir araya geldi ve "farklı zaman dilimlerine ait asi çocuklar' için göğe selam durdular!

FARKLI ZAMANLARDA YAŞAMIŞ, GÖKYÜZÜNÜN ASİ ÇOCUKLARI!!

Her biri alanında başarılı ve dikkat çeken müzisyen ve oyuncularla birlikte Kurtalan Ekspres'in düzenlemeleriyle ortaya çıkan GÖĞE SELAM II albümünde Cahit Berkay, Selçuk Balcı gibi önemli müzik adamlarının da imzası bulunuyor. Kurtalan Ekspres'ten Ahmet Güvenç, Serdar Öztop, Sefa Ulaştır, Bülent Güven ve Can Bora Genç'in yer aldığı ve Lemi Özgen tarafından kaleme alınan özel bir kitapçık ile GÖĞE SELAM II albümü, son yıllarda müzik sektöründe önemli projelere imza atan ARPEJ YAPIM tarafından müzikseverlere gururla sunulmuştur.

Albümün ilk klibi Hayko Cepkin'in seslendirdiği ve bir Cem Karaca şarkısı olan 'Maden Ocağının Dibinde' adlı parçaya çekildi. Klip önümüzdeki günlerde müzik kanallarında olacak!

GÖĞE SELAM II
- Maden Ocağının Dibinde (Abdulkadir Meriçboyu/Asım Tanış-Cem Karaca) – Hayko Cepkin
- Nem Kaldı (Aşık Mahsuni) – Haluk Bilginer
- Eğri Eğri Doğru Doğru (Barış Manço) – Can Bora Genç (Kurtalan Ekspres)
- Herkes Gibisin (Nazım Hikmet-Cem Karaca) – Fatma Turgut (Model)
- Uzun İnce Bir Yoldayım (Aşık Veysel) – Yavuz Bingöl feat. Cahit Berkay
- Dostum Dostum (Pir Sultan Abdal-Ali Sultan) – Can Bora Genç & Murat İlkan
- Yaşamak İstemem (Yavuz Çetin) – Nejat Yavaşoğulları
- İşte Gidiyorum (Kazım Koyuncu-Kemal Sahir Gürel-Barış Pirhasan) – Şevval Sam
- Islak Islak (Cem Karaca) – Emrah Karaca
- Neredesin Sen (Neşet Ertaş) – Duman
- Sakız Hanım Mahur Bey (Barış Manço-Bahadır Akkuzu) – Bülent Ortaçgil
- Nöbetçinin Türküsü (Cem Karaca) – Niyazi Koyuncu feat. Selçuk Balcı
- Gibi Gibi (Barış Manço) – Umut Kuzey

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Hayko Cepkin Barış Manço Cem Karaca Kurtalan Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title