Haberler

Kurtalan'da Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Yemek

SİİRT (İHA) – Siirt’in Kurtalan ilçesinde, ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi.

SİİRT (İHA) – Siirt'in Kurtalan ilçesinde, ' 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi.

Kurtalan Belediyesi tarafından Bahçesaray Düğün salonunda şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen yemeğe, Kurtalan Kaymakamı İhsan Emre Aydın, Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, askeri ve mülki erkan ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, 15 Temmuz'un, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla elinde ay yıldızlı bayrakla meydanlara koşan her vatan evladının uğrunda ölümü göze aldığı, milli değerleri, demokrasiyi, birliği ve bağımsızlığı ebedileştiren bir simge olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"15 Temmuz'da yaşananların bir daha yaşanmaması adına 15 Temmuz'un unutturulmaması için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birçok etkinlik ve programı düzenlemeye devam edeceğiz. Elimizden geldiğince 15 Temmuz'u ve o gün yaşanılanları anlatmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle ilçemizde yaşayan şehit yakınlarını ve gazilerimizi bu organize ettiğimiz yemek programında bir araya getirdik. Onlarla hasbihal ederek varsa isteklerini dinledik. Bugüne kadar hep şehit ailelerimiz ve gazilerimizin yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz." - SİİRT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

15 Temmuz Kurtalan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
title