Haberler

Kurtalan'da 19 Yaşındaki Çobandan 3 Gündür Haber Alınamıyor

Kurtalan ilçesine bağlı Akdem köyünde çobanlık yapan Saim Oral'dan (19) 3 gündür haber alınamıyor.

Kurtalan ilçesine bağlı Akdem köyünde çobanlık yapan Saim Oral'dan (19) 3 gündür haber alınamıyor.

İlçe Jandarma Komutanlığı'na başvuru yapan baba Ekrem Oral, iki yıldan bu yana köyde çobanlık yapan ve 3 gün önce evden ayrılan oğlundan haber alamadıklarını bildirdi.

Baba Oral gazetecilere yaptığı açıklamada, oğullarının akşam eve dönmemesinin ardından Gözpınar Jandarma Karakol Komutanlığı'na haber verdiklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"Oğlumun kaybolduğu gün, evde sadece iki kız kardeşi vardı. Oğlum, saat 15.00 sularında eve gelerek elbiselerini değiştirmiş. Kimliğini de alarak tekrar koyunların yanına gideceğini söylemiş. Evden ayrıldığında üzerinde siyah pantolon ve siyah tişört vardı. Nereye gittiğinden hiç kimsenin haberi yok. Kaybolduğunu fark ettiğimiz zaman karakola haber verdik. Bulunması için çalışma başlatıldı. Oğlumun hayatından endişe etmeye başladık. Oğlumun bir an önce bulunmasını ve ona kavuşmayı istiyoruz. Oğlumu görenlerin 541 405 90 28 numaralı telefonuma haber vermesini istiyorum."

Muhabir: Ayhan Mergen / Özgür Ayaydın

Yayıncı: İrfan Cemiloğlu - SİİRT

Kaynak: AA / Yerel

Gözpınar Kurtalan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title