Haberler

Kurt Kapanı 5 Uygulamasında Kuş Uçurtulmadı

İstanbul Polisinin Avrupa ve Anadolu yakasında gerçekleştirdiği uygulamalarda, narkotik ve bomba arama ekiplerine ait kurt köpeklerinden de yararlanıldı.

İstanbul Polisinin Avrupa ve Anadolu yakasında gerçekleştirdiği uygulamalarda, narkotik ve bomba arama ekiplerine ait kurt köpeklerinden de yararlanıldı. Tuzla'da yapılan uygulama da ise bir vatandaşın üzerinden ruhsatsız silah çıktı. İstanbul polisi, huzur, güvenlik ve asayişi sağlamak amacıyla başlattığı Kurt Kapanı uygulamasının 5'incisine başladı. İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan'ın bizzat yönettiği uygulama 5 bin polis ile yapıldı. Havadan, karadan ve denizden yapılan operasyonda şehrin tüm giriş çıkışları kontrol altına alındı. Polis ekipleri, durdurdukları araçları didik didik ararken, müzik aleti kılıflarının içerisine dahi bakıldı. Uygulama sırasında havada helikopterlerinde uçtuğu görüldü.

RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

Tuzlada yapılan uygulamalarda, Aron isimli bomba arama köpeğinde de yararlanıldı. Polis ekiplerinin aramalarında ise bir kişinin üzerinden ruhsatsız silah bulundu. Beşiktaş'ta iskele ve çevresinde yapılan uygulamalarda ise "Kurt" isimli narkotik köpeği polis ekiplerine yardımcı oldu.

Atatürk Havalimanı'nda da gerçekleştirilen uygulamada durdurulan araçlarda ayrıntılı arama yapıldı.

(Hüseyin Coşkun - Tuncer Cengiz - Cenk İşver/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Çalışkan Tuzla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title