Haberler

Kursiyerler 'ARZ-I Hal'lerini Sergiledi

Güncelleme:

ESEV ebru kursu öğrencilerinin çalışmalarından oluşan "Arz-ı Hal" ebru sergisi açıldı.

Esenler Sanat Evi (ESEV) ebru kursu öğrencilerinin duygu, düşünce ve iç dünyalarını suya yansıtarak oluşturdukları "Arz-ı Hal" ebru sergisi, Esenler Belediyesi Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde ziyarete açıldı. Kursiyerlerin sezon boyunca aldıkları eğitimi eserlerine yansıttıkları sergi, büyük küçük herkesten yoğun ilgi görüyor. Serginin açılış programına; Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu, ESEV Sanat Koordinatörü Abdülbaki Kömür ve ESEV Ebru eğitmeni Merve Koç ile sergide eserleri yer alan öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

GELENEĞİMİZİ AKTARIP SANATIMIZI ÖĞRETİYORUZ

Serginin açılış konuşmasını gerçekleştiren ESEV Sanat Koordinatörü Abdülbaki Kömür, geleneği olmayanın geleceğinin de olmayacağını söyleyerek şunları kaydetti:

"Kökleri olmayan bir ağaç düşünülemez. Biz kurslarımızla bir yandan geleneği aktarmayı, bir yandan da sanatı öğretmeyi amaçlıyoruz. Bu çalışmanın bir ürünü olarak kursiyerlerimiz bu sergiyi hazırladılar. Başta Belediye Başkanımız Mehmet Tevfik Göksu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

36 eserin yer aldığı sergi, 31 Mart Cumartesi gününe kadar Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde ziyaret edilebilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadir Topbaş Esenler Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title