Haberler

Kürkçü: "İki Olan Vekil Sayımızı Dörde Çıkaracağız"

HDP İzmir Milletvekili adaylarından Ertuğrul Kürkçü ve Mülkiye Birdane, oylarını İzmir Konak’a bağlı Alsancak semtindeki Atatürk Lisesinde kullandı.

HDP İzmir Milletvekili adaylarından Ertuğrul Kürkçü ve Mülkiye Birdane, oylarını İzmir Konak'a bağlı Alsancak semtindeki Atatürk Lisesinde kullandı. Oyların hayırlı olmasını dileyen Ertuğrul Kürkçü, "İzmir'de iki olan vekil sayımızı dörde çıkaracağız" dedi.

İzmir Atatürk Lisesinde oy kullanan HDP İzmir Milletvekili adaylarından Ertuğrul Kürkçü, "İki olan vekil sayımızı dörde çıkaracağız. Benim payıma Mülkiye hanım çıktı onu alıp Ankara'ya gideceğiz. İzmir'deki yükselişimizi sürdüreceğiz. Her şeyden önce bütün Türkiye'de kazasız belasız bir seçim diliyorum. 3-4 aydır yaşatılan bunca acı, katliam ve kötülüğe rağmen halkımız bugünü sabırla bekledi" dedi.

İzmir'de sandık başından kendilerine bir şikayetin şu ana kadar gelmediğini belirten Kürkçü, "İzmir'den bize gelen bir şey yok. Başka şehirlerden haberler geliyor. Yüksek bir seçmen duyarlılığı var bu seçimlerde. Hemen itirazlar yapılıyor. Ne yapılırsa yapılsın kazanacağız bir pozisyon var" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ertuğrul Kürkçü Mülkiye Konak İzmir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

hüseyin çalışkan:

hahahahah noldu acıdımı :D

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title