Haberler

Kured'den Okul Gezisi Uyarısı

Aksaray'da Meydana Gelen Trafik Faciasının Ardından, Söke'de Tur Gezisine Çıkan Bir Okul Otobüsü Şoförünün Alkollü Çıkması Tüm Gözleri, Okul Gezilerine Çevirdi. Kuşadası Rehberler Derneği(kured)'nden Yapılan Açıklamada, Okul Gezileri ile Özel Gezilerin Acente Kontrolünde Yapılması Konusunda Uyarıda Bulundu.

Aksaray'da meydana gelen trafik faciasının ardından, Söke'de tur gezisine çıkan bir okul otobüsü şoförünün alkollü çıkması tüm gözleri, okul gezilerine çevirdi. Kuşadası Rehberler Derneği(KURED)'nden yapılan açıklamada, okul gezileri ile özel gezilerin acente kontrolünde yapılması konusunda uyarıda bulundu.

Kuşadası Rehberler Derneği Başkanı Ali Karapınar, eğitim ve öğretim yılının son periyodunda gerçekleştirilen okul gezileri ile çeşitli vakıf ve dernekler tarafından yapılan özel gezilerin mutlaka TÜRSAB belgeli seyahat acenteleri kanalıyla yapılması gerektiğini söyledi.

İzinsiz ve konrol edilmeyen gezilere ailelerin öğrenci göndermemesini isteyen KURED Başkanı Karapınar, ayrıca geziler sırasında araçlarda rehber bulundurulmasının şart olduğunu belirterek, aksi durumlarda cezai işlem uygulandığına dikkat çekti.

(ZH-DAK-YK)

21.04.2007 15:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title