Haberler

Kurbanlıklar Gelmeye Başladı

Kurban Bayramı’nın yaklaşması ile birlikte çeşitli yerlerden kurbanlılar İstanbul’a gelmeye başladı.

Yaklaşmakta olan Kurban Bayramı öncesinde kurbanlıklar İstanbul’a gelmeye başladı. Gece saatlerinden itibaren Mahmutbey gişelerden kurbanlıkların girişleri gerçekleşti.Kurbanlıklarını satmak için gelen bir vatandaş “ Edirne Enez’den geliyorum. Hayvanlarımı satmak için Başakşehir’e götürüyorum. 20 adet büyükbaş hayvan getirdim. Kurban fiyatlarının ise “ 5 bin lira ile 10 bin lira arasında olduğunu söyledi.Kurban satışları ile ilgili olarak “ satışlardan umutluyuz onun için buralara geldik “ şeklinde konuştu.

KURBANLIKLAR ÇAMLICA GİŞELERİNDEN GİRİŞ YAPTI

Kurban bayramına 2 hafta kala, Anadolu’nun çeşitli illerinden yola çıkan kurbanlıklar, gece saatlerinden itibaren İstanbul’a gelmeye başladı. Kamyon ve TIR’larla Çamlıca gişelerden giriş yapan kurbanlıklar, önce Hayvan Sevk Noktası’na giriş yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler ve polis ekipleri kamyonları durdurarak inceledi. Hayvan sahiplerinin belgelerini kontrol eden ekipler, Hayvan belgeleri bulunan araçların İstanbul’a girişine izin verdi.Kamyonlarla saatlerce yolculuk yapan vatandaşlar, “Saatlerdir yoldayız. Yolculuğumuz iyi geçti. Bu sene satışlardan umutluyuz” dedi.Ekiplerin denetimleri sırasında bazı kamyonların ise durmadığı görüldü. Çamlıca gişelerdeki denetim noktasında ekiplerin çalışması sürüyor.

ORHAN METE-MUSTAFA ESEN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title