Haberler

Kurbanlık Koyun Kaza Mağduru Oldu

Şanlıurfa'da Halk Otobüsünün Bir Sepetli Motosiklete Çarpması Sonucu 2 Kişi Yaralanırken, Motosikletle Taşınan Kurbanlık Koyun da Yaralandı. Kaza Sonrası Yaralanan Koyun Kurban Edildi.

Şanlıurfa'da halk otobüsünün bir sepetli motosiklete çarpması sonucu 2 kişi yaralanırken, motosikletle taşınan kurbanlık koyun da yaralandı. Kaza sonrası yaralanan koyun kurban edildi.

Edinilen bilgiye göre, şehir merkezinden Akçakale istikametine gitmekte olan Mustafa Değerli yönetimindeki 63 H 005 plakalı halk otobüsü, aynı istikamette gitmekte olan Ferdi Çiftçi yönetimindeki 63 KY 733 plakalı sepetli motosiklete çarptı. Kazada motosiklet şoförü Ferdi Çiftçi ile motosiklet üzerinde bulunan Sabri Uğurlu ve kurbanlık koyun yaralandı. Yaralanan sürücü ile yolcu ambulansla hastaneye kaldırılırken, koyun ise kurban edilmek üzere kaza yerine gelen başka bir motosikletle kurban kesim

merkezine götürüldü. Burada okunan dualarla yaralı koyun kurban edildi.

Kazada yaralanan kurbanlık koyunun sahibi Sabri Uğurlu, halk otobüsünün kendilerini sollayıp bilerek üzerlerine geldiğini iddia ederek, "Araba sollama yaptı. Yan tarafta bir araç vardı. Sollama yaparak bilerek üzerimize geldi. Arkadaşım yaralandı ve hastaneye kaldırıldı" dedi.

(MY-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title