Haberler

Kurban Paylaşmaktır, Şükürdür

Güncelleme:

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın Kurban Bayramı mesajı şöyle: "Birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, gönüllerimizin huzur dolduğu mübarek Kurban Bayramı'na kavuştuk. Rabbimize hamdolsun.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın Kurban Bayramı mesajı şöyle:

"Birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, gönüllerimizin huzur dolduğu mübarek Kurban Bayramı'na kavuştuk. Rabbimize hamdolsun.

İnsanlık alemi olarak salgın sebebiyle zor günler yaşasak da manevi dünyamızı zenginleştiren; toplumsal dayanışmanın, yardımlaşma ve paylaşmanın ön plana çıktığı bu mukaddes günlerde bir olmanın, bir arada, aynı duyguyu paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Her Müslümanın bir diğerini kardeş gördüğü, zengin-fakir ayrımının paylaşmada eşitlendiği bayramlar; hak dine inananların kendilerini özel hissettikleri en güzel güzel zamanlardır.

Kurban Bayramı ise toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın daha fazla öne çıktığı bir bayram olmasıdır. Kesilen kurbanlarımız Cenab-ı Allah'a kulluğumuzu, teslimiyetimizi, şükrümüzü ifade ederken; paylaşmanın gereği olarak da kurban kesemeyen kardeşlerimizin sofralarında mutluluğa dönüşüyor.

Bu kutlu günleri fırsat bilerek, aile büyüklerimizle, anne babalarımızla, akrabalarımızla hemhal olmayı; çocukları sevindirmeyi unutmayalım. Yetimlerin, öksüzlerin, yaşlı ve kimsesizlerin gönüllerinde yanan bir kandil olalım. Tüm dünyada savaşların bitmesi, gözyaşlarının dinmesi için dua edelim.

Her zaman en güzel bayramların yaşandığı Konya'mızda bu bayram da sizlerin huzuru ve sukünu için belediyeler olarak tüm tedbirleri aldık. Kurban satışından kesimine kadar ihtiyaç duyduğunuz her konuda ekiplerimize ulaşabilirsiniz.

Konyalı hemşehrilerim başta olmak üzere, milletimizin, Türk dünyasının, gönül coğrafyamızın ve tüm dünya Müslümanlarının Kurban Bayramını tebrik ediyor, hep birlikte nice bayramlara sağlıkla ve afiyetle kavuşmayı diliyorum.

Hayırlı bayramlar. "

Kaynak: Habermetre / Toplum

Uğur İbrahim Altay Kurban Bayramı Kurban Konya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title