Haberler

Kurban Bayramına Doğru

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Cevdetiye beldesindeki konaklama tesisinde kalan Suriyeli Türkmenleri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, Cevdetiye beldesindeki konaklama tesisinde kalan Suriyeli Türkmenleri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Coşkun, tesis salonunda düzenlenen etkinlikte, Kurban Bayramı arifesinde, Suriyeli Türkmen misafirlerle bir arada olmaktan mutlu olduğunu belirtti.

Dünyada akan kanın durmasını, barış ve kardeşliğin hakim olmasını temenni eden Coşkun, şöyle konuştu:

"İnşallah, hep beraber kurban bayramını idrak edeceğiz. Bu vesile ile sizlerle sohbet etmek ve bayramınızı kutlamak istedim. Önümüzdeki günlerde inşallah Suriye'deki savaş biter ve sizlerde kendi vatanınıza dönersiniz. Ruhunda barış, mayasında kardeşlik ve dayanışma olan, tarih boyunca her zaman acı, ızdırap çeken, mazlumların yanında yer almış bir milletin evlatları olarak gönül limanımıza sığınmış değerli misafirlerimizin Kurban Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum. Bu bayramın başta Suriye'de olmak üzere dünyanın dört bir yanında zulüm gören Müslüman kardeşlerimizin akan kanlarının dinmesine vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum."

AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal da Türkmenlerin bayramını kutladı ve bayramın birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının daha da güçlenmesine vesile olması diledi.

Konaklama Tesisi Müdürü Ramazan Traş da 14 bin 850 sığınmacıyı misafir ettiklerini, bu rakamın bayram arifesi dolayısıyla ziyaretçilerden dolayı 16 bin olduğunu aktardı.

Vali Coşkun, konuşmalardan sonra Suriyeli Türkmenlerin sorunlarını dinledi.

Kaynak: AA / Güncel

Celalettin Cerrah Kurban Bayramı Osmaniye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title